2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016235 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سما جون خوبی عزیزم؟
راستی من نتونستم واسه اینور سال از دکتر وقت بگیرم، البته خودمم بی خیال شدم فکر میکردم نوک بینیم بزرگه ولی دو سه تا جشن و مهمونی رفتم خدایی همه از بینیم تعریف میکردن منم بی خیال شدم فعلا، حالا بعد عید که سر دکتر خلوت تره شاید رفتم پیشش
شما دیگه نرفتی؟
سما جون اگه ورم باشه که درست میشه ناراحتی نداره فقط صبر میخواد، من خودم یه ساله عمل کردم هنوز بعضی وقتا احساس میکنم بینیم با روزای دیگه فرق میکنه البته فقط خودم متوجه میشم
سما تیغه بینیت مشخص شده؟ منظورم اون دو تا خط روی تیغست
تنفسم مثل قبل عالیه، سوراخام فعلا یه اندازه است، نیمرخم خیلی قشنگه، تیغه امم صاف و بی عیب، فقط سمت چپم ورمم بیشتره، و این باعث شده پره این سمتم یکم پایین تر باشه، ومنم دعا میکنم که ورم باشه.
تو چی عزیزم؟ راضی هستی؟؟
نازنین جون و فاطمه جون مرسی از جوابتون
من از ریزش مو و عوارض بعدش میترسم...فکر کنم باید قبل از عمل کچل کنم....
راستی کسی میدونه از زمانی که با نادریان یا سجادیان ویزیت میشیم چقدر طول میکشه وقت عمل بدهند؟ آخه من ایران نیستم و نمیتونم خیلی منتظر بمونم...به نظرتون اردیبهشت تایم خلوتی واسه عمل یا آخر فروردین؟!!!
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
مامانی و سما جون مبارکهههه میشه عکساتونو با هزینه هایی که دادینو بزارین, یکمم از محبی بیشتر بگین یکی از گزینه های منه ,مسیییی
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393