2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016268 بازدید | 66529 پست
رویای آرام جون من بینیم استخونیه افراه گزینه ی خوبیه؟آخه توی ی سایتی خوندم بعد ی مدت بینیاش کج میشه ولی من چندتا نمونه ی خوشمل توی رشت دیدم با افراه عمل کرده بود چند سالم گذشته بود خیلیم راضی بود میگف تازگیام خواهرش عملیده
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلوفر جون من تا به حال 7 بار مطبش رفتم و مطمئنم بینی های استخونیشو عالی در میاره. خودتم چند بار برو مطبش تا مطمئن بشی. بینی های استخونیش ورمشون خیلی کمه. من که بینم بزرگ بود اینجوری شدم. راستی تو مطبش بینی ندیدم که کج باشه! گزارشی هم از این قضیه نشنیدم. تازه میگفتن دکتریه که بینی رو قرینه در میاره و سوراخ بینیهاش مساوی میشه!
من مطب دکتر احمدی نژادم چند تا بینی استخونی شیک دیدم. به نظرم دکتر خوبیه. ولی مطبش خیلی خلوت بود. خواستی اونجا هم سر بزن و نمونه ببین. هزینه عملش 3.200 هست.
دکتر تهرانی و دادگری هم که معرف حضور هستند. فقط فک کنم هزینه عملشون بالاتر باشه.
کلا همه این دکترا چهارراه گلسارن.
اریایی جون داشتم یه تجزیه تحلیل رو عکسات میکردم، به خصوص من که طبیعی دوست دارم ،
از لحاظ نیمرخ که خیلی شباهت به عکسای سایتش داره؛تو فرم چونت تقریبا شبیه منه ولی اونقدر قوس نداده که تو چشم بیاد در رابطه با سر بینی که من روش خیلی حساسم فقط جمع و جور کرده و تغییرش بسیار مثبت بوده ...عکست از روبرو یکم ماته (ترا خدا نگی چقدر این پرتوقعه دست تو و همه دوستانی که با گذاشتن عکس خودشون به ما تو انتخاب کمک میکنن درد نکنه واقعاً ) حالت گرد نوک بینی قبلیتو برات حفظ کرده؟
بعد مطهریه مطبش دیگه؟ جای دیگه نداره؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
یکم دردشو تحمل کن. کم کم دردشکم میشه فقط خوب خیسش کن تا راحتتر باز شه. من که بیشتر این فشار دادن ورممام دردم میگیره. انگار خوششون میاد کافیه یه سوال کنی درباره بینیت زودی فشارش میدن میگن دیدی ورمه کم کم میخوابه!
فرهنگ چرا تو سایتش عکس تمام رخ نداره؟

دوستان بعضیا که دماغشون دوباره کج میشه دلیلش چیه؟به کار دکتر مربوطه ؟چه بینیایی کج میشن؟نکنه کارای برزنجی هم کج بشن؟؟؟
.
پویه جون حالا که گذشت عملم کردی! ولی مطمئنا از قبلم شیکتر و زیباتر میشه. قبل عمل نیومدی زودتر ارشادت کنیم تا به قول رستگار جونی، رستگار شی!
راستی حرف از رستگار شد، رستگار جونی کجایی؟
مررررررررررررسی رویای آرام جون
راستی بینیتم خیلی خوب شده عزیزم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
پویه جان مطمئننا تغییراتت مثبت خواهد بود البته الان با چسب زیاد نمیشه چیزی گفت ولی مطمئنم عالی میشی

ققنوس عزیزم الان فقط همین عکسو دارم بازم عکس بهتر گرفتم میذارم فرهنگ نوک بینیو خوب جمع میکنه به اندازه جمع میکنه نه زیاد نه کم منم مشکل عمده بینیم برجستگی و بزرگ بودن و پهن بودن نوک بینیم بود که جمع شده همینطور پره هام قبل عمل نامتقارن بود الان پره هام جمعتر شده از نیمرخ هم ارتفاع بینیم زیاد بود که تا جاییکه راه دستش بوده کم کرده مطبش هم همون مطهری هست روزای زوج 4 - 7 یک هفته قبل باید زنگ بزنی وقت بگیری

ققنوس فضولی نباشه منم فکر میکنم با توجه به سلیقت ، فرهنگ میتونه گزینه خوبی باشه وهست،
آریایی جان مبارکت باشه ،چه خوب شد که اومدی،
منم دلم واسه رستگار خیلی تنگیده، رستگار جان نمیایی ی سری به ما بژنی خانوم ، باید دعوتت کنیم حتما، سایه سنگین شدی چرا.