2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

novaجان فرهنگم کارش خیلی خوب بود و همه توی مطبش راضی بودن ولی من احساس کردن فاصله لب و بینی و زیاد میکنه یعنی قد بینی رو کوتاه میکنه وگرنه اگه کسی براش این مهم نباشه دکتر خیلی خوبیه حتی شاید بهتر از سجادیان.
عزیزم بازم باید ببینی فکر کنم ارزششو داشته باشه
سایتو دیدم المان و فرانسه 3000 یوروبیشتر و انگلیس 4000 یورو به بالا است، اگه مالیات هم بهش اضافه. کنی. ایران باز ارزونتره،
یه جاهایی مثل مجارسنان و لیتوانی الان شده مرکز درمانی اروپا و برای مثلا کارای دندانپزشکی میرن اونجا ارزونتر در میاد
سلام مریم جان.خوش اومدی.چی شده؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
میدونی گلم توی مطب سجادیان من هرچی نمونه دیم خداییش خیلی نسبت به قبلشون بهتر شده بودن فقط از این میترسم ازبس گوشتی عمل کرده دستش به استخونی نره خیلی مرددم . الان تمام مشکل زندگیم شده انتخاب دکتر
سلام nova جون. من چند سال پیش تصادف کردم و بینیم بعلت برخورد ایربگ ماشین شکست. الان خیلی بد فرم شدم. دکتر زیاد رفتم. ولی هیچ کس قول خوب شدن نمی ده. شیروانی، بشارتی، تقوی، سجادیان، امالی و کلی دیگه

به خدا دیگه نمی دونم چکار کنم. همه میگن تا 40-50% خوب می شه!
nova جان من خونم تهران نیست برای همین برام مطب گردی سخته نمیدونم اگه از سجادیان مطمئن بشم میرم باهاش عمل میکنم وگرنه بیخیال میشم چون رفت و آمد و... با یه بچه بینهایت شیطون برام سخت که چه عرض کنم وحشتناکه.
جمره جان فکر کنم 10 مورد بود ولی 3تاشون روز 2عملشون بود بقیه هم در ظاهر شاید طبیعی و خوب می اومد ولی وقتی عکسای قبلشونو میدیدیم میفهمیدیم چقدر عالی شدن و خوب عملشون کرده ولی متاسفانه همه گوشتی و انحرافی و... یعنی همه چی تموم من نمونه استخونی ندیدم
مریم جون یه سر به تاپیک ترمیمی ها بزن، اونجا خیلی از بچه ها هستند که به دلایلی بینیشون داغون شده، اما پیش دکتر خوب ترمیم کردند،خوب شدند.
بعضی از دکترا حتی ترمیمشون بهتر از عمل اولیه دماغشونه ، ٣تا دکتر من الان تو ذهنم هست، تو تاپیک ترمیمی ها خوندم علامه و بشارتی کارشون خوبه، دکتر برزنجی هم من تو سایتش دیدم چند تا مماخه داغون رو درست کرده بود
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بهم گفت بینیت استخونیه با یه پوست خیلی نازک . ازم خواستمو پرسید گفتم یه بینی طبیعی قشنگ که گفت اگه عمل کنی بینیت خوب میشه حتی چندبار پرسیدم حتما گفت آره خیالت راحت ((البته شوهرم میگه هیچ دکتری مریضشو نمی پرونه بگه بد میشه)) نمی دونم چیکار کنم
ااا؟؟ چه جالب که انقدر خوب بهت گفته،آخه سجادیان معروفه به اینکه اصلاً امیدواری به کسی نمیده،و کلاً زیاد قول نمیده که حتماً خوب میشی.