در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
پاپیون من شنیدم واس هرکی رو همونجور ک ب صورتش بیاد عمل میکنه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اره نیلوفر اخه ب نظرم از بقیه دقیقتره.زیبایی شناسی بیشتر حالیشه(هر چند ب شیوه ی خودش!!اما باز همینم خوبه اکثرا اخه هیچی از زیبایی شناسی نمیفهمن!) بعد نوک بینیو خوب در میاره..قوسشم خوبه ... دیگه چی؟؟!!
وای پاپیون من میدونستم خوبه ولی ن اینقد پس دیگه صد در صد با همین عمل میکنم
البته ناگفته نماند من از کارای سایش بیشتر خوشم میاد یکیو دیدم اصا تو اون مایه ها نبود ی جا دو نفرم تو مطبش بودن ک میگفتن کوچیک نکرده و دوس داشتن کوچیکتر میبود(البته با چسب بودن) باهاش ویزیت شدی نیلوفر؟!چی گفت؟!
ن عزیزم ویزیت نشدم من بین سامی و افراه مونده بودم ولی همون سامی رو انتخاب میکنم من بینیه هانیل رو خیلی خوشم اومد
یعنی واقعا من موندم این همت و تلاشتون رو برای تولید اسپم از کجا آوردین؟ :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
خوشششششش اومدی خدارو شکر عزیزم شامانا توام تصمیم گرفتی با سامی عمل کنی؟
افراه توی رشته چندتا کار خوشگل و ضریف ازش دیدم تعریفشم توی رشت زیاد شنیدم