2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
سارا مم . عزیزم درخواست دوستی رو قبول کن سوالات و پ خ کن واسم . آخه میل و زیاد چک نمیکنم . دیگه پول نمیگیره .فقط روز مشاوره 25 میگیره . از اون به بعد تا 1سال همه چی رایگانه . چسب و بخیه . ویزیت و غیره .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بین عمل بینی و چشم

کدوم زودتر باید انجام داد؟ باچه فاصله ای؟ دکترای بینی میگن اول بینی دکتر چشمم میگه اول

لیزیک چشم؟کسی چیزی میدونه؟
کی میشه 50 تا از این شص ماغ من کم بشه مثه بقیه آدما بشه دماغ!!!!!
من فکرمیکنم اول بینی بعدچشم چون توجراحی بینی کل استخون صورت که استخونش یه تیکست درگیرمیشه وبه چشم فشارمیاره البته بایددرنظرداشت که فاصله بین دوجراحی چه مدت هست شایداگه فاصله زیادباشه مهم نباشه اول کدوم
عاطی جان من چون خودم پارسال لیزیک کردم خودم مدت ها درگیر این مساله مرغ و تخم مرغ بودم و به همین خاطر تازه می خوام جراحی بینی انجام بدم من بهمن پارسال عمل لیزیک کردم که بعد 1 هفته می تونی بیای سرکار و بعد 2 هفته که دیگه همه چیز معمولی معمولی می شه و دکتر به من گفت 1 ماه بعد از عمل چشم می تونی عمل بینی انجام بدی. و چون بعد از جراحی بینی تا یک مدت نباید عینک بزنی نه طبی نه افتابی ( که رو بینیت جا نندازه) بهتر وقتی جراحی بینی انجام دادی نیازی نباشه عینک بزنی مگر اینکه از لنز استفاده کنی. البته بعد از عمل چشم تو افتاب شدید حتما باید عینک افتابی بزنی
سلام عاطی جون. من 16 روز از عملم میگذره. پدرشوهرم میگه تا تو کارش افتادی لیزیکم کن. فک کنم تو این چند روز چشممو لیزیک کنم. امشب از پدر شوهرم که داره برام تحقیقات کامل انجام میده میپرسم دکتر چشمی که انتخاب کرده میگه الان عمل لیزیک بعد 16 روز ضرر داره یا نه!
ولی یادمه قبلا از یه دکتر بینی دیگه پرسیده بودم میگفت بهتره یا 2 ماه زودتر چشمتو لیزیک کنی یا بعد عمل بینی. چون موقع عمل بینی ممکنه یه موادی بریزن رو صورت که وارد چشم بشه و براش ضرر داشته باشه.
بچه هایی که عمل کردین بینیاتونو توروخدا جواب بدید
من دیروز دکتر گچمو باز کرد بکم بینیمو ماساژ داد ولی خیلی دردم اومد چسبم که خانومه گذاشت درد داشت این درد و بی حسیه نوک بینی کی خوب میشه؟
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648