2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست
بینیش خیلی شیک بود همه جوره خوب بود بابام میگف نپرس ازش بینیه خودشه باباولی من پرسیدم اونم خیلی تعریف کرد ولی من چون تهران نیستم نمیشه برم نمونه هاشو ببینم این دختره رو هم واس نمایشگاه اومده بودم تهران دیدم هرکسی رو ک بینیش خوشگله ازشمیپرسم کجا عملیده

مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بینیش ی چیزی توی مایه های بینیه جمره توی سریال کوزی گونی بود
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه من ک بینیه قبل عملتو ندیدم ولی با این وجود خیلی خوبه خانومی تازه هنوز ورم داره
نیلوفر نگفت بهت آدرسشوووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش سمانه جون من عکستو تو فیس بوک دیدم با اجازت بینیت به نظر کم کار میاد؟؟؟؟؟؟من فکر کردم دست به پره هاش نمیزاره ولی انگار بخیه خورده؟
شماره مطبشو داد 66514709 محسن فدایی

وای مرسی نیلوفر عزیزم فقط یه چیزی از قیمتاش چیزی ازش پرسیدییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیزم راستش مطب گردیمو گذوشتم واسه اونور عید ایشالا اما تو تاپیک قبلی یادم نیست کی بود اما یکی خیلی از سامی میگفت که رفته و کلی کارای چند ساله بودن که همه ترمیمی بودن نمیدونم اما منم از کاراش بدم نمیاد اما اینکه حرفی نمیزنه به آدمو خیلی سربالا میکنه منو میترسونه
2810