2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانای عزیزم منم دندون عقل نهفته داشتم تو فکمم بود اما با مته سوراخ نکرد همونجوری کلی درد داشته اما 2تا زًلوفن بخور هر 4ساعتم بخور دردش بخابه اگم دگزا زدی که بخور وبخاب
سمانه جون کاش عکسای قبل عملتم میذاشتی، خیلی طبیعی و خوبه اینجا مبارک باشه
lili جون فیروزه ای همون فیروزی هستش؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بچه ها بینی قبل عمل سمانه:

آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها من دیروز عملیدم با یحیوی و با کلی دردسر
الانم انقدر خوابیدم حالا بی خوابی زده به سرم از ٦ صبح بیدارم :-)
بچها منشی یحیوی ٢ روز قبل عمل زنگ زد تا کاراری قبل عمل رو بگه و ساعت عمل رو فیکس کنه خلاصه تموم شد روز عمل با شوهری رفتیم کیکینیک برزوییه بعد برای پیدا کردن پلاک زنگ زدم کیلینیک گفتم با دکتر یحیوی وقت عمل دارم اونم گفت دکتر انجا عمل نداره وااااای داشتم سکته میکردم زنگ زدم منشیش گفت مگه اون یکی منشی بهت نگفته بیمارستان یاس بلوار کشاورز گفتم نه بعدم من کن علم غیب نداشتم که بپرسم وقتی تو معرفی نامه مینویسه هزینه کیلینک فلان قدر یا به من جلسه اول میگین ما کیلینک برزوییه عمل میکنیم و توی اون کاغذ فقط آدرس کیلینک برزوییه هست عقل سلیم میگ باید رفت کیلینک برزوییه خلاصه اول صبح اعصابمو داغون شد ساعت ٨ رسیدیم بیمارستان کارای پذیرش رو کردیم رفتیم بالا بعد یه قرص با یه شربت به من دادن دیگه از اون وقت هیچ چیز یادم نمیاد تا یک ساعت بعد از بهوش اومدن نه یادم میاد با دکتر حرفام رو زدم یا نه من کلی حرف بادکتر داشتم دیگه طاقت نیوردم دیشب زنگزدم به منشی گفتم این چه دارویی بود که قبل عمل به من دادین چرا من دکتر رو ندیدم که حرفام رو بهش بزنم بعدم گفت با دکتر حرف زدی. واااای دارم دیوونه میشم که از قبل عمل چیزی یادم نمیاد
اینم از عمل من دعا کنید بینیم خوب بشه
مبارک باشه بینیه نو مامی شنتیا
به من شربت ندادن تازه وقتی فهمیدم قرص ضد استرس ناراحت شدم که خوردم چون استرس نداشتم خوشحال بودم من کاملا قبل عمل ویادمه حرفایی که زدمو ریز به ریز احتمالا اثر شربته بوده ولی نگران نباش خوب شده بینیت یحیوی الان دنبال کسب شهرته سعی خودشو میکنه مشتری جذب کنه
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی