2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
نمیدونم والا سعیدی،عجیبه، میخوای یه مشاوره اینترنتی بکن با این دکتر مماخایی که اینترنتی جواب میدن
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیدی یکم به خاطر اینه که تو ناخودآگاهتم تاثیر گذاشته از اول لبتو تکون ندادی ولی من همون تو بیمارستان کلی خندیدم و بعدشم رعایت نمیکردم زیاد زود درست شد با اینکه خیلییییییییی بد بود
رومیصا کیت آپتون هم تو این عکسه انگار کلوماش http://www.topnaz.com/%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2014-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-hollywood-buzz/شبیه توئه.مال منم اولش اینجوری بود حالا یه کوچولو اومده پایین تر.
بچه هایی که عمل کردید این همه میگن عوارض بیهوشی عوارض بیهوشی قضیش چیه؟؟ اگه انقدر جدیه چرا هیچکدومتون درمورد عوارضی که براتون پیدا شده هیچی نمیگید؟
بیهوشی واقعا عوارضش بده یا واسه اینکه ملت نرن عمل کنن انقدر میگن؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
خوب من چند روز پیش فهمیدم این بخیه برای این میزارن بمونه که تیغه افت نکنه حالتش حفظ بشه میگم شاید بخیه های تو بینیت این حس کشیدگی ایجاد میکنه حالا برای تو که تازه جذبی هم هستن منم الان شکل خندم تغییر کرده اما خودم هم رعایت میکنم نگران نباش کم و زیاد همه این جور هستیم الان فقط یه چیز مطمعن شدم اونم این که نه 2 ماه نه 6 ماه خیلییییییییی شیک باید برای مماخ کم کم 1 سال صبر کرد
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
دوستان سلام

من خواهرم میخواد بینیشو عمل کنه
کلی تحقیق کردو البوم کارهارو. دید
دکتر شهریار یحیوی و خیلی خوشش اومد واقعا هم کارش عالیه
کسی تا حالا پیشش رفته یا قصد داره بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید

البته خواهرم 16سالشً هستااااااااااا
محلقا جان یحیوی دکتر خوبی هستش اما خواهرت هنوز توسن بلوغ بزاره حداقل 18 را تموم کنه چون بینی تغییر می کنه بزاره مراحل رشدش کامل بشه بعد این طور خودش بعدها راضی تر خواهد بود بعد برای تحقیق حتما باید بره نمونه کارهای مطب ببینه حالا هر دکتری که انتخاب می کنه تو اینجا رومینا سا-نایا- ویرگو چند تا از دوستان که اسمن خاطرم نیست با یحیوی عمل کردن
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
2810