2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز نفهمیدم مشکل غضروف مصنوعی چیه؟ میشه یه کم واضح تر توضیح بدی؟ دقیقا چه عارضه ای رو ایجاد میکنه؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بلاخره هر تکنیک جراحی یه سری مزایا داره یه سری معایب لطفا با اطلاعات دقیق تر نظر بدین و با اطلاعات کم دادن باعث نگرانی کاربرا نشید

اگه به میگن میگنا توجه میکنید میگن عمل نکنید بهتره :) والا

فندق شکن قسمت عفونت حرفت درسته ولی قسمت دومش اصلا صادق نیست چون غضروف مصنوعی از نوعی ماده ساخته میشه که اولا با ساخت بدن سازگار هستش و ضد حساسیت هستش

نکته ی بعدی اینکه در صورت استفاده از غضروف مصنوعی نوک بینی خیلی دیرتر افت میکنه و پایه گذاری رو برای دکتر راحت تر میکنه و باعث میشه بینی تمیز تر در بیاد

نکته آخر : من بینیم غضروف مصنوعی داره 3 ساله به مشکل نخوردم خیالتون راحت باشه

ولی در هر صورت ممنون از اینکه یه مطلب مفید مطرح کردی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سمانه جان اتفاقایکی ازبچه های سابق اینجاهم زمان شیردهیش بادکترمنتخب من عمل کرده امانمیدونم چرامنشیش به من گفت دکترعمل نمیکنه بزاربعداینکه تموم شدپس چرابه من اینطوری گفته منشیش؟
یا ایها الناس و وروجک به هنگام شیردهی به هیچ وجه عمل نکنید

اگر مقالش رو پیدا کنم برات میزارم
من بیشتر وقتا که فین میکنم، تو فینم خونه (ببخشید بچه ها) ازش میپرسی دلیلش چی میتونه باشه؟؟ و اینکه آبریزش پشت بینی هم دارم
یادت میمونه اصلاً؟؟ زحمت نباشه واست
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام دوست جونا
من شوهرم 3 روزه که بینیشو عمل کرده
امروز تامپون هاش رو دراورد
ولی زیر چشماش حسابی کبوده و ورم کرده
راهی هست که زودتر خوب بشه
چرا بعضیه میگن اصلا کبودی و ورم نداشتن؟
*•.¸¸.•*•.¸خونه نمدی ¸.•*•.¸¸.•* www.namadi.ir شماره تماس و تل گرام 09210754330
یه سوال دارم کسی میدونه گوگوش دماغشو پیش کی عمل کرده بود؟ من از سبکش خیلی خوشم میاد
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
ققنوس جان من فقط دیدم یکی پست گذاشته بود که عابدیپور کاراش تو سبک بینی گوگوشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها
من سال پیش تابستون بینیمو عمل کردم ولی هنوز بینیم توو گرما یا سرما پف میکنه
دکترمم میگفت اصلا جز گوشتیا بحساب نمیاد دماغت

شمام اینجوری هستین؟

بع دماغایی مث مال رها منش خواننده, خیلی خوبه ولی ماله من نوکش اونجوری نیس
بینیم نیم رخش قشنگه ولی از رو ب رو پهنه نمیدونم چرا
ب صورتم میادا ولی حال نمیکنم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
2810