2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
نادیه مطمئنی مطب مهرداد نادریان رفتی ؟
شوخی میکنم
شاید گفتی شوهرم راضی نیس نخواسته عملت کنه
روز وقت عمل از من پرسید ازدواج کردی ؟ گفتم نه . گفت خوبه پس نیازی به رضایت همسر نداری
ما نمیدونیم چه مشکلاتی تو کار دکترا پیش میاد که ، شاید کسایی بودن که بعد از عمل شوهر ناراضیشون اومده مشکل ایجاد کرده براشون
اما کلا این اخلاق نادریانو نمیپسندم که رک نمیگه به فلان دلیل عملت نمیکنم
حرف بدی بهت زد که اعتماد به نفست اومده پایین ؟:(
ناراحت نباش عزیزم دکتر خوب کم نیس ، زودی پیداش میکنی
خوشحالم که بچه ها امروز از برزنجی راضی بودن
چون واقعا به نظرم در حقش اجحاف شده تو این تاپیک ، دکتر خیلی خوب و خوش سلیقه و دقیقیه . سامی ایه برا خودش :)))))

سیما واقنی راضی نیستی از بینیت ؟:( مال من دو هفته س ورمش کمتر شده و رضایتم داره نزدیک میشه به همون اولا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب برزنجی

یه دختره تو مطبش بود تیغه بینیش خیلی خوب با یه قوس مناسب بود که حتی نمی شد بهش نیمه فانتزی بگیم. نوک بینیش هم خوب جمع شده بود. ولی پره ها و سوراخ های بینیش خیلی کشیده بود و وقتی می خندید بینیش به سمت پایین متمایل می شد. یعنی به نظر ماها یه ایرادای داشت. من مونده بودم که عمل کرده یا نکرده؟ ینی هیچ آثاری از عمل توی چهرش نبود. بعدا فهمیدم عمل کرده.

منشیش (شقایق) خیلی خوب بود. پرفکت. به نظر من نیمه فانتزی بود. اون یکی (هما) نبود وقتی رفتم و من ندیدمش

یکی هم چسبی بود. خوب به نظر میومد. خودش خیلی راضی بود و می گفت از حد انتظارش بیشتر
سمانه فکر میکنم نباید آب بخوره به گچت،تو سایت فرهنگ همه رو توضیح داده،برو بخون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
منظوزم همون منشی اولیشه ....شاید اسمشو اشتیاه میگم ....آره عکسو نشون داد اما حس کردم عکس بعد از عمل شقایق از روبرو نوکش گرد بود اما خود شقایق نوک بینیش به اون گردی نبود و از سه رب نازک میزد... از حق نگذریم هر دوتا منشیش چقدر خانوم بودن که اصلا نمونشو من تو این مطبا که رفتم ندیدم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
2810