2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام بچه ها......
samy جون چه خوب ک با هم هم نظریمخب شما دکتر لین مدلی کار ندیدی اصا؟!!
من ی مدت فک میکردم س ا م ی این مدلیه ک نبد انگار
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
نه سعیدی یادم رفت،کی یادت بندازم عکس دوستات رو بزاری؟؟ اگه الان عکس گذاشتی زود پاک نکن من بیام ببینم،دارم میرم بیرون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام بچه ها از مطب میام
ببین خیلی خوب بود فکر کنم با همین عمل کنم همون چیزیه که من میخواهم طبیعی و فقط رفع اشکالات دو نفر اونجا بودن که به شدت راضی بودن از عملشون به من ٦٧٠٠ قیمت داد جو مطب هم عالی بود کلی هم وقت گذاشت
❤️
سلام بچه ها تاپیک نو مبارک

بچه هایی که یه سال یا نزدیک یه سال از عملتون میگذره و طبیعی عمل کردین کجایین؟ اگر اومدین و پست منو دیدین بهم ایمیل بزنین ، من یه مشکلی دارم اونم اینه که احساس میکنم ورم نوک بینیم موندگار شده ، دکترم بهم بعد عید وقت میده
تا بعد از عید که من دق میکنم
همه میگن خوبه نوکش ولی خودم حساس شدم ، از بچه های قدیمی پست منو دیدن لطفا به من میل بزنن ممنون میشم
2810