منم بلخره جراحی کردم و حدود یه ماه از جراحیم میگذره
میخواستم تجربه روز عمل و بعدش رو بگم شاید به یه نفر کمک کنه
خب من توی پست های قبلی تجربه مطب گردی هام رو گذاشته بودم و این دکترا رو رفتم:
برادران
ثابتی
رجایی
باستان نژاد
و در نهایت سامی
یه شرح کلی هم از مشکلات بینی ام بگم: نوک بینی گوشتی و همراه افتادگی، روی تیغه بینی ام یه شکستگی داشتم که باعث شده بود قوز ایجاد بشه. پوست روی تیغه بینی به شدت نازک ولی نوک بینی ضخیم و یه انحراف خیلی خیلی جزیی. با توجه به سایز بینی ام و البته مشاوره هایی که رفته بودم، انتظار یه بینی قلمی رو نداشتم و در حدی که ایرادات اساسی برطرف شه راضی بودم و البته سلامت بینی هم حفظ بشه به همین دلیل دنبال یه دکتر کم ریسک بودم که تجربه جراحی بینی های گوشتی داشته باشه.
به خاطر کرونا اکثرا وقتی میری مطب نمونه جراحی نمی بینی چون بیشتر دکترا ویزیت جراحی شده ها رو از مشاوره ها جدا می کنن. منم ۲باری که رفتم پیش دکترم ویزیت شدم نمونه جراحی ندیدم اما مشاوره اولم یه خانوم بود که ۱۰ سال پیش عمل کرده بود و کلی از کار دکتر راضی بود و با گذشت این سال ها بینی اش همچنان خوب بود و اون روز همراه خواهرزاده اش بود که از هلند اومده بود و میخواستن پیش دکتر جراحی کنن. در نهایت با جمع بندی مطب گردی ها و تحقیقاتی که کردم وقت جراحیم رو با دکتر سامی نهایی شد.
یسری دارو داده میشه که باید یه هفته قبل جراحی مصرف کنی و یه برگه راهنما میدن که چه کارهایی باید قبل جراحی انجام بدی و چه داروهایی نباید مصرف کنی به همراه یه برگه چکاپ کامل و انجام سی تی اسکن بینی که همه رو باید قبل جراحی انجام بدی و نتایج رو بفرستی.
چند روز قبل جراحی هم یه جلسه مشاوره با دکتر داشتم که توی اون جلسه دوباره دکتر بینی رو چک می کنه و کارهایی رو که میتونه انجام بده باهات مرور می کنه و البته ازت میپرسه اگه خودت درخواستی داری بگی. که من از دکتر خواستم تا جایی که میشه و به سلامت بینی لطمه وارد نمیشه بینی ام رو کوچیک کنه و اون افتادگی نوک بینی برطرف شه. بیشتر تاکیدم روی نیم رخ بینی بود و همینطور ازشون خواستم در صورت امکان نیمه فانتزی جراحی بشه. بعد ویزیت منشی دکتر تمامی مواردی که باید برای روز جراحی آماده می کردم رو هم بهم کامل توضیح داد و تمام موارد رو یه بار دیگه چک کرد. ۲_۳ روز قبل جراحی باید مشاوره بیهوشی انجام داد و البته انجام تست pcr
دکتر یه روز در میون و فقط هم ۲تا جراحی انجام میده. نوبت من صبح بود که باید ۶ و نیم صبح بیمارستان می بودم. از ۱۰ ساعت قبل هم تاکید شده بود که ناشتا باشم و حتی آب هم نخورم. روز قبل جراحی دستیار دکتر توی واتساپ باهام در تماس بود و روز و ساعت جراحی رو باهام چک کرد و توضیح داد بعد از جراحی از این طریق می تونم با دکتر در ارتباط باشم.
در کل از خود جراحی اصلا نمی ترسیدم تنها نکته ای که باعث میشد استرس داشته باشم برای نتیجه بعد جراحی بود. روز جراحی هم خدا رو شکر خیلی اروم و بدون استرس بودم قبل بیهوشی هم دکتر توی اتاق عمل بود و ایشون رو دیدم. جراحیم حدود ۳ساعت طول کشید.
بعد از به هوش اومدن و منتقل شدن به بخش دستیار دکتر اومد و تمام نکات رو برای بعد جراحی توضیح داد و نسخه دکتر و داروها رو تحویل داد.
بعد از جراحی به همراهم توضیح میداد که آروم آروم با قاشق کوچیک بهم آب بده و بعد از گذشت نیم ساعت اگه حالت تهوعی نداشتم می تونستم آبمیوه اونم با قاشق کوچیک بخورم . بعد کم کم بشینم و اگه سرگیجه و حالت تهوع نداشتم باید یه کم قدم میزدم و بعد میرفتم سرویس بهداشتی و اگه مشکلی نبود میتونستم مرخص شم که من به دلیل این که بعدش که رفتم سرویس سرم گیج رفت و تقریبا غش کردم ( که دلیل هم بیشتر ضعف بدنی خودم بود چون لاغرم و یه مقدار برام جراحی سخت بود) این باعث شد که ۲ ساعت بیشتر بمونم بیمارستان و بعد از بهتر شدن وضعیتم بلخره مرخص شدم.
برای روز جراحی حتما یه لباس دکمه دار و راحت بپوشین. آبمیوه ترجیحا طبیعی و آب معدنی همراهتون باشه با قاشق کوچیک و لیوان
توی پست بعدی هم در مورد روزهای بعد جراحی و تجربیاتم از این روزا رو میگم.