2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
اگه بینیت استخونیه که غصه نداره عزیزم،
دست هرکسی بدی واست خوب درمیاره
البته خب کارای سجادیان رو هرچی من دیدم گوشتی بوده،چون بینی خودمم گوشتیه راجب کارای گوشتیه تمام دکترا تحقیق کردم.
ولی عجله نکن....بگرد تا از نظر خودت بهترین دکترو پیدا کنی.
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه پونصد صفحهای عقبم نخوندم!
فقط تو این صفحات اخر یه چیز عجیب خوندم جالب بود برام،
یکی از دوستان نوشته بود که دماغ استخونی کوچیک خیلی سختتره،جلالخالقققق
وقتی ادم این جور نوشتهارو میخونه واقعا به نظر بدون قصدو سو نمیاد
پس بخاطر همینه که بیشتر دکترا سعی میکنند که دماغای گوشتی بزرگو بپرونند چون دماغای گوشتی بزرگ. خیلی سادست و اونا نمیخان وقتشونو تلف کنند چون همیشه این دماغا خوب درمیاد و
احتمالا بیشتر دکترا بخاطر این دنبال دماغای کوچولوی استخونی هستن که خیلی سخته و برای رضای خدا و خلقش باید این دماغارو عمل کنند
واقعا از این جور اظهار نظرا ادم چی میتونه برداشت کنه؟؟واقعا دلیل این حرفا چیه؟؟
شاپرک جون خوبم عزیزم،این چند وقته امحتحانا انقدر خسته م کرد که دیگه وقتایی که چسب عوض می نم حوصله عکس گرفتن ندارم،ولی در واقع تغییر چندانی ام نکرده هنوز همونه.
الان 90 درصد از سجادیان راضی ام ولی خب هم من بینیم با شما و هر کس دیگه ای فرق داشت هم کلا ادم قانعی بودم (چون کم دیده بودم نمونه ی عملی و هیچ ایده ای هم از بینی عمل شده م نداشتم) واسه همین رو درصد رضایت من تصمیم نگیر عزیزم
امیدوار :)
بچها به ترتیب سختی براتون نوع بینیهارو میگم
اول بینیهای انحراف ظاهری شدید که کابوس جراحاست !بخاطر این همشون قول نمیدن که صاف صاف بشه و میکن یه مقداری باز میمونه
دوم دماغای گوشتی
که بخاطر ضخیم بودن پوست شکل نمی گیره و ورماش زیاد و طولانی مدته
سوم دماغای بزرگ که بعد کوچیک کردن نظم و انضباط از بین میره
چهارم دماغای با پوستای خیلی نازک که همه جیزو نشون میده

نتیجه بدترین دماغ دماغیه که انحراف ظاهری داره و گوشتی هم هست و بزرگ هم هست!!یاد تانک بخیر
یه جورایی دارم به این نتیجه میرسم که هر چقدر هم نمونه ببینم، صورت و بینیم یه ظرفیتی دارن که آخرش همون میشه که باید بشه (با توجه به فاصله لب و جنس پوست و چونه و غیره) همه هم یکصدا میگن نوکشو جمع می کنیم به پره ها دست نمیزنیم و از این حرفا خب یعنی یه جیزی مثه عکس پایین:

یا این یکی:

به قشنگی و ایناش کار ندارم من اصلا مد نظرم از طبیعی همجین چیزی نیست..دارم کلافه میشم می ترسم آخرشم همین جوری شه حالا 30 میلیون بدم یا 500 تومن!
تو کارای شیروانی به نظرم نوک بینی این کار بد نیست:

هدیه هم نوک بینیش خیلی خوب شده (کل بینیش خیلی عالی شده) که بیس بینی خودش انصافا خوب بوده
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
2810