2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
دوستان حرفا غلط و نادرست تو این تاپیک تحویل هم ندین لطفا
آخه با کدوم تحقیقی شما میگین توسلی کار خراب داره، توسلی شابد کاراش قوسدارو فانتزی نباشه اما یکی از بهترینهاست. رویا پستتو اصلاح کن.شیکترین بینیها کار شیروانیه ،به فرض که تو صدمورد دو سه تا روتوش لازم داشته باشن ، تو همین تاپیک دکترایی هستن مثلا از سه موردی که من از کاراش دیدم هر سه تا روتوش لازم بودن ، اونوقت شما اونو جزو دکترا کم ریسک میزاریو وشیروانی و مجلسیو جزو پرریسکا، ای بابا چرا اطلاعات غلط میدین.
من برای یکماه دیگه با گرمارودی وقت عمل دارم. دکتر گفتن که 1 الی 2 میلیمتر جمع میکنن پره های بینیمو و منم قوز و انحراف ندارم فقط نوک بینیم جمع شه بهتره ولی حس میکنم 2 میل خیلی کمه و اصلا به چشم نمیاد!! خیلی وقتا پشیمون میشم!نمیدونم چیکار کنم. دوس دارم بینیم خیلی کوچیک شه چون صورتمم ظریفه.
در ضمن گفتن پایه میذارن نوک بینی. من متوجه نشدم. کسی تا حالا تو عمل براش پایه گذاشتن؟؟خوبه یا بد؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نادایا جان.
شما جراحی کردین؟؟ بنظرتون 2 میل جمع کنه به چشم میاد اصلا؟؟ اینهمه هزینه میکنم و اذیت میشم برای عمل اگه زیاد تغییر نکنه که افسرده میشم.
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
رویا جووون به نظرم a b c رو حذف کن و قیمت ها رم آپدیت کن
مثلا عباسی رو لیست بی گذاشتی شما
بعد شیروانی رو سی

بعد علامه با کلی خرابکاری لیست آ

خیلی ها اینا رو نمی دونن و به پست تو اعتماد می کنن گلم

نه عزیزم من هنوز عمل نکردم ، بستگی به بیس بینیت داره. من خودم بینی کوچیک دوستندارم و دنبال دکتریم که به سایز بینی و نوک بینی دست نزنه.
ترانه جان شما چیکار کردی؟ به کدوم دکترا فکر میکنی؟
بچه عکس های سایت شیروانی که اصلا خوب نیست کناره های بینی خیلی طابلو عملیه چیه شماها آنقدر اینو بالا میبرین البته خودم میخواهم برم ویزیت ولی آیا واقعا کارش خوبه؟ من شک دارم سایتش که اصلا خوب نیست خیلی فانتزیه
❤️
به نظر من بالا بودن هزینه ی جراحی و یا شلوغ بودن مطب نشانه ی خوب و ماهربودن دکتر نیست
من مطب گردی نکردم زیاد. فقط مطب 3 دکتر رفتم طی 2 سال.
دکتری بود که تو مطبش جای نشستن نبود اما کار خراب زیاد دیدم تو همون مطبش
عمل بینی کلا ریسکه ممکنه اونطو که میخواییم نشه و نیاز به رتوش باشه پس باید دکتری رو انتخاب کنیم که ساپورته بعد عملش خوب باشه
ترانه جان ا،ه در مورد برزنجی اطلاعاتی بدست آوردی لطفا منو هم در جریان بذار.
Samy
شاید سبک کار ی دکتر به سلیقه ما نباشه ، یا حتی دلیل و توان پرداخت هزینه اون دکترو نداشته باشیم، این دلیل نمیشه که کارها زیبا بی نقص و کم ایراد و کم ورمشو زیر سوال ببریم. من هرگز واسه بینیم نمیخوام انقدر هزینه کنم و با شیروانی عمل کنم.اما منکر کارا خوشگلش نمیتونم بشم.
وروجک شما مطبش رفتی؟؟ تو دوستان و اشنایان کسی بوده که باهاش عمل کرده باشه؟؟
چرا سال آینده؟؟
سلام دوستان من 10 سالی میشه بینیمو عمل کردم رشت پیش دکتر فلاحتی .راضی هستم از بینیم اما مشکلی که من دارم از قبل از عمل هم بینیم خود به خود ورم میکرد اما الان به شدت اون وقتا نیست سواله من اینه کسی اینجا بعد از عمل کورتن تزریق کرده راضی بودید و موندگاریش تا چند وقت بود ؟

اگر جایه سوالم اینجا نیست لطفا بگید ممنون
2810