2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان پزشکی که بینی رو با بیحسی عمل کنه بجز مردانی و میقانی و گنجه خسروی و رجبیان می شناسین؟

سلام به همه دوستان و ممنون که تحربیاتتون رو در اختیار بقیه قرار میدین. من هم دنبال دکتری هستم که تیپ پلاستی انجام بده بدون بیهوشی. ممکنه اگر کسی تحربه ای داره در اختیار ما قرار بده. من بینیم گوشتیه ولی استخوان بینیم قوز نداره و پهن هم نیست. فقط کمی انحراف داره که خیلی به چشم نمیاد

دوستان پزشکی که بینی رو با بیحسی عمل کنه بجز مردانی و میقانی و گنجه خسروی و رجبیان می شناسین؟

سلام عزیزم خوبین؟ شما برای تیپ پلاستی چقدر تحقیق کردین؟ من دیشب رفتم مطب میقانی برای مشاوره. گفت ۱۵ تومن هزینه عمل تو بیمارستان عرفان. خیلی زود هم نوبت میداد. واسه یک هفته دیگه. ولی چون هنوز مطمئن نبودم بیعانه ندادم. یه جا خوندم رجبیان هم دیگه تیپ انجام نمیده. درسته؟ 

سلام  من رفتم پیش دکتر سامی وقت گرفتم ۱۶ بهمن بهم وقت داد ۳۴ تومن هم شده بیمارستان گاندی

چقدر عالیییی

منم هفته آخر بهمن پیش دکتر سامی وقتمو نهایی کردم

خوشحال میشم بیای و احساسات قبل عملمون رو با هم شر کنیم  

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم

و برای اینکه ذره ی ادای دین کرده باشم در برابر این تاپیک که دوستای خیلی زیادی در طول این سالها اومدن و از تجربیاتشون صادقانه نوشتن من هم از تجربه های مطبگردی و تحقیقات خودم مینویسم

و مثل دوستان قدیم تاکید میکنم اینها تجربیات شخصی منه

خوب به خاطر شرایط کرونا مطبگردی به سبک قبل راحت انجام نمیه

و اکثر پزشک ها به خاطر حفظ سلامت بیمارها ترجیح میدن تعداد افراد مستقر در مطب محدود باشن

به همین خاطر روزهای مشاوره از روزهای معاینه تفکیک شده و درخواست شما مبنی بر دیدن نمونه های زنده معمولا پذیرفتنی نیست

با این حال من از تجربه های حضورم در مطب دکتر سامی،برادران و نجات پور مینویسم

و تجربه ام از مشاوره اینترنتی با دکتر ابیانه

و تحقیقاتم در مورد دکتر بشارتی زاده،ایلخانی و تقوی

با دکتر سامی شروع میکنم

آبان ماه پیش ایشون ویزیت شدم

مشاوره نسبتا دقیقی بود

تمام اجزای صورت رو بررسی میکنه و اینکه بعد از عمل بینی چه تغییراتی قراره حاصل بشه

من به حس زیباشناسیش خیلی اعتماد داشتم به همین خاطر احساس مثبتی داشتم در مورد مشاوره اش

مدت زمانی که منتظر بودم سه نفر دیگه هم بودن که مثل من برای مشاوره اومده بودن 

و یه همراه که با دوستش اومده بود و بینیشو تقریبا دوازده سال پیش با دکتر سامی عمل کرده بود

گفت که بینیش گوشتی و به قول خودون خپل بوده ولی با وجود گذشت دوازده سال و با اشاره ای که خانم از بارداریشون هم داشتن بینی خوب باقی مونده موند

بینی نبود که من مدلشو برای خودم دوست داشته باشم ولی با چیزی که از قبل وصف میکرد به نظرم اکی بود

دکتر نجات پور

من خیلی تردید داشتم که بخوام برم مطب بخصوص که مسیرش برام راحت نبود

هیچ نمونه کاری از دکتر ندیده بودم نه پیج اینستاگرام داره و نه هیچ سایت فعالی! ولی از خواهر همسر دوستم که متخصص بیهوشی هست و برای عملهای دکتر کنارش بوده شنیده بودم که کارش خوبه

به واسطه همین توصیه رفتم 

هزینه مشاوره 85 بود(دکتر سامی 60 یا 65 بود درست خاطرم نیست)

مطب شلوغتر از مطب سامی بود(شاید یکی از دلایل این باشه که هزینه جراحی دکتر نجات پور خیلی مناسب تره نسبت به دکترهای دیگه!هزینه جراحی 20 میلیون گفته شد-دکتر سامی 34 میلیون)

اکثر افراد حاضر در مطب چند روز قبل عمل کرده بودن و برای برداشتن گچشون اومده بودن که خوب چیز خاصی مشخص نبود صورتهای کبود و بینی ای که اصلا پیدا نبود، البته کبودیها خیلی وحشتناک نبود.در حد معمولی

چند نفر هم بودن هفته قبل عمل کرده بودن وبرای تعویض چسب اومده بودن.عکسهای قبل و بعدشون رو نشون دادن.همگی خیلی نایس بودن و با خوشرویی حتی اجازه میدادن که شما عکس بسته از لب و بینیشون بگیری

ولیییییی 

متاسفانه اصلا با سلیقه من جور نبود بینیا

فقط یه بینی رو دیدم که اکی بود و خود اون خانم زمینه چهره اش خیلی ناز بود.تیغه بینیش خیلی اکی بود و بینی جدید به چهره اش خیلی میومد

مابقی این افراد(میدونم یه هفته خیلی زمان مناسبی نیست برای نظر دادن در مورد عمل بینی ولی به هر حال چیزیه که من دیدم و من شانس اینو نداشتم که نمونه هایی که از عملشون بیشتر گذشته باشه ببینم)

در بین این افراد یک خانم هم بودن که بینی گوشتی داشتن عکس قبلشون رو نشون دادن خوب بینی گوشتی خیلی بزرگی داشتن ولی متاسفانه از نظر من بعد از جراحی که یه هفته ازش گذشته بود حداقل از سایز بینی چیزی کم نشده بود مدلشم هم تغییر فاحشی نداشت

2810