در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
عزيزم كارهاي شهرجردي مشابه سايت هست؟ نمونه هايي كه مطب ديدي مشكل نداشتن؟ و از نظر قرينه بودن و ...
نمونه هایی که من تو مطبش دیدم واقعا عالی بودن.البته اکثراً استخوانی بودن همه هم بینی های خوشگلی داشتن .قرینه هم بود و خودشونم کاملاً راضی و خوشحال بودن والا.یه نمونه بینی گوشتی هم دیدم که با وجود ورم خوب بود.
خودمم ببنیم گوشتی با انحراف بود روزای اول که گچمو برداشته بودم سوراخای بینیم خیلی با هم تفاوت داشت اما کم کم بهتر شد و الان خیلی زیاد شبیه هم شدن.
بازم سلیقه ها متفاوته..بهتره برین تو مطبش نمونه کاراشو از نزدیک ببینید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل شما الان چی هست چند ماه از عملتون گذشته؟ یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟ برای منم از سمت چپ ...
بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی . اسم دکتر برادران بد در رفته . گفتم نمیزنم تا شما مطب بشینی و بینی منو از نزدیک ببینی . نتیجه ۵ عمل در روز همینه دیگه