2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015410 بازدید | 66527 پست
عزيزم كارهاي شهرجردي مشابه سايت هست؟ نمونه هايي كه مطب ديدي مشكل نداشتن؟ و از نظر قرينه بودن و ...

نمونه هایی که من تو مطبش دیدم واقعا عالی بودن.البته اکثراً استخوانی بودن همه هم بینی های خوشگلی داشتن .قرینه هم بود و خودشونم کاملاً راضی و خوشحال بودن والا.یه نمونه بینی گوشتی هم دیدم که با وجود ورم خوب بود.

خودمم ببنیم گوشتی با انحراف بود روزای اول که گچمو برداشته بودم سوراخای بینیم خیلی با هم تفاوت داشت اما کم کم بهتر شد و الان خیلی زیاد شبیه هم شدن.

بازم سلیقه ها متفاوته..بهتره برین تو مطبش نمونه کاراشو از نزدیک ببینید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا متوجه نشدم یعنی نوک بینی ورم کرده؟ بعد از چسب تا یک ماه ورمش زیاد میشه کم کم برمیگرده 

بله بله

سر بینیم خیلی ورم کرد، الان نوک بینیم بزرگتر از نوک بینی قبلیم هست

همش دارم سرزنش میشم که گند زدن به بینیم 

انیدوارم درست بشه 

بهتر میشه نگران نباش . کاش مشکل منم بزرگی بینی بود 

مشکل شما الان چی هست

چند ماه از عملتون گذشته؟

یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟

برای منم از سمت چپ ی کوچولو فرورفتگی داره 

فک کنم اونجا رو برای من بخیه زده بوده. 

بزرگی بینیمم خیلی افتضاحه

انگار بینیم جوش نخورده و از وسط دو نصف شده 😓

مشکل شما الان چی هست چند ماه از عملتون گذشته؟ یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟ برای منم از سمت چپ ...

بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی . اسم دکتر برادران بد در رفته . گفتم نمیزنم تا شما مطب بشینی و بینی منو از نزدیک ببینی . نتیجه ۵ عمل در روز همینه دیگه 

بخیه هاتون خوبه ؟ من جای بخیه هامم مثل جوش برآمده شده 

خدای من

بله منم سمت راستم همین‌طور بود ترمیم کننده که زدم بهتر شد

فک میکردم پوست من مشکل داره و اینطوری شده:|

2810