2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان ، حدود دوماه و نیم عمل کردم ، ورم بینیم اصلا متقارن نیست ، پوست بینیم ورمش یکنواخت نیست ...

سلام دوست عزیز

شرایطی که گفتین کاملا عادیه

ممکنه تا یک سال هم همین شکلی باشه

ولی خب ورم کم و زیاد میشه اما دوره ش طولانیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 4روزه عمل کردم ،ایا مشکلی داره یه چایی بخورم؟هوس کردم خیلی 🙄

من تا یه هفته هیچ غذا و نوشیدنی گرم یا داغی نخوردم چون ترشحات بینیم بیشتر میشد

حتی بعد یه هفته م وقتی چای گرم میخوردم آبریزش بینیم بیشتر میشد

سلام بچه ها  من الان یک ماهه عمل کردم و از کرم ترمیمی درمالیفت استفاده میکردم اما جای بخیه ی پ ...

میگن که جای بخیه بیشتر به مهارت جراح بستگی داره

و در کل هم رفع جای بخیه ۲ یا ۳ ماهی طول میکشه

اگ دکترتون همین کرم رو پیشنهاد داده و کافی میدونه ادامه بدید

ولی من برای جای  بخیه ی پره ها ترمیم کننده های خارجی رو ترجیح میدم

ممنون عزیزم شما هم بینیتون استخوانی بود؟ میشه بگین چقدر برای عمل هزینه کردین؟

عزیزم بینی من گوشتی با پوست ضخیم بود.

هزینه ۲۵ بعلاوه ی هزینه ی عکس و ست اتاق عمل و اینها که جداگانه بود.

من تا یه هفته هیچ غذا و نوشیدنی گرم یا داغی نخوردم چون ترشحات بینیم بیشتر میشد حتی بعد یه هفته م وق ...

پس چی میخوردی ؟منم همش سوپ و اب کرفس اینا ولی واقعا هیچی انرژی ندارم سرم گیج میره راه میرم از بس کم خون و کم انرژی شدم

پس چی میخوردی ؟منم همش سوپ و اب کرفس اینا ولی واقعا هیچی انرژی ندارم سرم گیج میره راه میرم از بس کم ...

من نوشیدنیا رو با عسل قاتی میکردم

مولتی ویتامینم مصرف میکردم چون خودم کم خونی دارم همیشه بیحالم

شاید عوارض بیهوشیم باشه البته من نمیدونم تا چند روز طول میکشه

بعد از ۴ روز غذای جویدنیم میخوردم مثه برنج  فقط صبر میکردم کامل سرد شه . 

فقط غذای تند یا خیلی گرم نخور که بینی تحریک نشه وگرنه بقیه موارد اختیار با خودته

عزیزم دکتر من بصام بود تو تهران اما طبیعی کاره و بینی رو اصلا فسقلی نمیکنه پس اگر بینیت مشکلی ندار ...

من بینیم گوشتیه وپوستش ضخیم ینی برم پیش دکتربصام نیمه فانتزی عمل نمیکنن ایشون؟

من همونم که با سامی عمل کرده بودم دیگه. گفتم خواهرمم عمل کرده. من بازم میگم سامی خرابکاری نداره ولی ...

عزیرم‌من بینیم گوشتی و پهنه 

با سامی درست میشه؟؟

ترمیم رو رایگان انجام میده؟؟

عزیزم  شما عمل کردین با محمدخانی. راضی هستین

بله خداروشكر عاليه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
عزیزم  شما عمل کردین با محمدخانی. راضی هستین

بله خيلي راضي ام

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

بچه ها من سه هفته عمل کردم با دکتر تقوی....فرم بینیم خیلی خوب شده ولی ورم خیییلی ناجوری داره....چیکار کنم زودتر ورمم بخوابه

اناهیل اب کرفس اب هوبج زردچوبه ویتامین سی میخورم کسی تج به ای داره ک بشه زودتر ورم بخابه؟

2810