2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي خوبه، عزيزم من ب شما درخواست دادم، ميشه لطفا قبول كنيد كه ازتون خصوصي سوال بپرسم؟ ممنون ...

نمی تونم قبول کنم هر سوالی داری اینجا بپرس

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
نمی تونم قبول کنم هر سوالی داری اینجا بپرس

ليزري كه انجام ميده واسه جاي بخيه درد داره؟ شنيدم خيلي درد داره و همه كسايي كه پيشش عمل ميكنن شديدا جاي بخيه ايي كه واسشون ميزنه مشخصه و  همه عكساي توي پيجش روتوشه. اينارو درباره دكتر سامان شنيدم و چون نميخواستم ذهنيت كسايي كه ميان اين پستارو ميخونن خراب بشه ( چون ممكنه همش دروغ باشه )، از شما خواستم خصوصي بيايد كه البته مشكلي نيست.

میدونم هوامو داری.....

سلام دوستان ، حدود دوماه و نیم عمل کردم ، ورم بینیم اصلا متقارن نیست ، پوست بینیم ورمش یکنواخت نیست ، این طبیعیه ؟؟ پوست بینیم انگار پستی و بلندی داره و یه دست نیست  کسی تجربه داشته لطفا راهنمایی کنید . 

ليزري كه انجام ميده واسه جاي بخيه درد داره؟ شنيدم خيلي درد داره و همه كسايي كه پيشش عمل ميكنن شديدا ...

عزیزم هرچی شنیدی درست بوده من خودم با چشم خودم دیدم یکی از دوستان رو من با دیدن ایشون سامان خط زدم

عزیزم هرچی شنیدی درست بوده من خودم با چشم خودم دیدم یکی از دوستان رو من با دیدن ایشون سامان خط زدم

پس هر چي درباره عمل بيني با دكتر سامان ميگفتن درست بوده، واقعا حيف پولي كه ب اين دكترا ميدن تازه عملش شده ٥٠_٦٠ ميليون، اكثر بيماراش ناراضين 

میدونم هوامو داری.....
زهرا میشه بگی دکترت کی بود و بینیت چطوری بود ؟مم بینی استخوانی دارم که تو قوزش خیلی پوستم نازکه و سر ...

عزیزم دکتر من بصام بود تو تهران

اما طبیعی کاره و بینی رو اصلا فسقلی نمیکنه

پس اگر بینیت مشکلی نداره پیشش نرو چون تغییر نمیکنی

من بینیم هم قوز داشت هم پهن بود هم افتادگی داشت برای همین خیلی تغییر کردم و راضیم

سلام بچه ها 

من الان یک ماهه عمل کردم و از کرم ترمیمی درمالیفت استفاده میکردم اما جای بخیه ی پره های بینیم هنوز مونده . چقدر طول میکشه این جای بخیه بره ؟ شماها چه کرمی استفاده کردین که خوب بوده و جواب گرفتین ؟ مرسیییی

ليزري كه انجام ميده واسه جاي بخيه درد داره؟ شنيدم خيلي درد داره و همه كسايي كه پيشش عمل ميكنن شديدا ...

در مورد من لیزر اصلا درد نداشت ولی ماساژ بینی من توسط دکتر سامان خیلی درد داشت ولی انصافا من جای بخیه ندارم و کاملا محو شده و کلا چون دکتر سامان خیلی کم بینی گوشتی عمل میکنه به طبع کار خراب کمتری توی سابقه اش هست 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
کسی اینجا بینیشو با دکتر شهرجردی عمل کرده؟ نظرتون چیه ؟

من ۴ روزه عمل کردم فعلا هیچی نمیتونم بگم.

اما بیمارایی که تو مطبش دیدم بینی های فوق العاده خوشگلی داشتن البته اینم بگم همشون استخوانی بودن..یکی گوشتی بود که اونم خوشگل و طبیعی بود..دیروز من تو مطبش بودم ۸ یا ۹ نفر بودن همه هم بینی های خیلی خوشگل داشتن و راضی بودن.

من ۴ روزه عمل کردم فعلا هیچی نمیتونم بگم. اما بیمارایی که تو مطبش دیدم بینی های فوق العاده خوشگلی د ...

ممنون عزیزم

شما هم بینیتون استخوانی بود؟

میشه بگین چقدر برای عمل هزینه کردین؟

2810