2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
تخفیف هم نداد چرا بهش گفتم 

حداقلش باید یه تخفیف کوچیک بت میداد، پیش دکتر سامان ویزیت شدی؟ رفتی مطبش؟ بنظرم کارش خیلی خوبه، ب من گفت 42 ولی کلینیک بین 4تا6 میشه هزینش، مشابه بینی منو هم آمالی عمل کرده تو پیجش گذاشته هم سامان، انصافا سامان قشنگتر کار کرده( تازه بیمار سامان ترمیمی بود ولی آمالی عمل اول).منم رو آمالی مرددم، گزینه اولم سامانه

میدونم هوامو داری.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه به این عکسم نگاه میکنم با اینکه زیر گچ هست  ولی خیلی دوسش دارم   میگم کاش بی ...

نگران نباشید هنوز خیلی جا داره برای رفع ورم و تغییر

توی این عکس که سایزش جمع و جور و کوچیکه😄

دکتر نصیبه رستمی بینی رو کاملا طبیعی درمیان و متناسب با آناتومی صورت عمل میکنن. من کلی دنبال دکتر خ ...

منم دکتر نصیبه رستمی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبین. خواهر من پیش ایشون جراحی بینی انجام داده خیلی خوب شده و اصلامشکل تنفسی هم که داشته برطرف شده 

سلام عزیزم، خوبین؟ از عمل بینی با دکتر سامان راضی هستین؟ جای بخیه کنار بینی هم دارید؟

سلام من از بینیم و تنفسش الان که هشت ماه از عمل میگذره راضیم من تقریبا دو هفته از عملم گذشته بود که پماد های دکتر سامان و برای جای بخیه زدم ولی پوست بینیم به اون پمادها حساسیت داشت به دکتر گفتم یه پماد دیگه بنویس گفت من به کارم تو اتاق عمل ایمان دارم و بخیه ها رو منظم زدم هیچی پمادی نزن و واقعا هم من جای بخیه ندارم البته بعداز عمل دکتر برای همه لیزر بینی تو مطبش انجام میده که منم انجام دادم که هزینش پارسال یک میلیون بود بازم میگم بینی من استخونی بود من خودم میدونستم بینی قشنگی میشه 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

لیزر برای کم کردن ورم و جای بخیه هست و من تا حالا نشنیدم دکتر دیگه ای انجام بده 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

دوستان تروخدا چندتا دکتر خوب و منصف بهم معرفی کنید. الان چندساله میخوام عمل کنم و هی دست دست میکنم هی نوبت میگیرم و کنسل میکنم

دیگه خسته شدم😢 دکتر محبی و سامان کارشون دوست داشتم ولی خیلی گرونن نمیتونم اینقدر هزینه کنم

تو ساری یا تهران دکتری ک واقعا کارش خوب باشه و زودتر نوبت بده بهم معرفی کنید

لطفا لایک نکنین مرسی💝
هزینه عملتون با دکتر سامان چقدر شد؟

بهمن ۹۹ عمل کردم ۳۳ دکتر گرفت و ۶ تومن کلینیک.  ۳۹ هزینه عمل شد یک میلیون دارو و یک میلیون لیزر

سلام من از بینیم و تنفسش الان که هشت ماه از عمل میگذره راضیم من تقریبا دو هفته از عملم گذشته بود که ...

عزیزم هر جلسه لیزرش 1 تومنه؟ شما چند جلسه رفتین؟میشه لطفا بیاید خصوصی ممنون میشم گلم

میدونم هوامو داری.....
عزیزم هر جلسه لیزرش 1 تومنه؟ شما چند جلسه رفتین؟میشه لطفا بیاید خصوصی ممنون میشم گلم

10 جلسه شد یک میلیون

2810