تجربه عمل بینی من - قسمت دوم
( بچه ها قسمت اولش صفحه ی 3220 هست )
تو بیمارستان چون خیلی درد در قسمت پایینی بینیم حس میکردم بهم مسکن زدن و حالم خیلیییی بهتر شد. بعد پرستار اومد همون لحظه تامپون رو از بینیم خارج کرد . بعضی دکتر ها شنیدم که تا چند روز این تامپون رو میذارن که داخل بینی بمونه اما برای من اینطور نبود . بعد پرستارا مجبورم کردن که از تخت پاشم و راه برم و آبمیوه بخورم و اینا . بعد گفتن باید بری دسشویی جیش بکنی تا ما مطمئن بشیم اوکی هستی تا مرخص بشی . من کلا آدمی هستم که خیلی دیر به دیر میرم دستشویی، اونجا هم دیگه انقدر من آب و آبمیوه خوردم و منتظر بودیم کلافه شدیم، تهش به دروغ گفتم که آره دسشویی رفتم تا مرخصمون کنن ! اومدیم خونه تا بالاخره شب من رفتم دستشویی 😐😂 ! خونه که اومدیم ۹۹% تایم روز اول رو خوابیدم . کمپرس اب یخ هم استفاده کردم. قرص مسکن هم دکتر داده بود هر 6 ساعت خوردم . روز دوم حالم بدتر بود یعنی هم دردم بیشتر شد هم کبودی های صورتم فااااجعه شد . ولی سعی میکردم هی آب کرفس و اناناس بخورم تا کمتر بشه، اما واقعیت اینه که اگر بینیتون مثل من استخونی باشه و پوستتون هم سفید باشه کبودی رو در هر حال خواهید داشت . صورتمم کااااامل ورم کرد یعنی حتی فک و چونه و پیشونی من جوری باد کرد انگار کل صورتم رو عمل کردم ! داخل یک چشمم هم خونی شد . روز سوم این کبودی ها و باد به اوج خودش رسید اما از روز چهار شروع کرد به بهتر شدن و حالا که تقریبا 10 روز از عملم گذشته هنوز کامل خوب نشدم یعنی کبودی ها تبدیل به رنگ زرد شدن و لخته خون داخل چشمم کمتر شده اما نرفته . از همون روز اول من کامل دپرس شدم با اینکه اصلا دیدی به بینیم نداشتم چون پانسمان و گچ داشت ، اما حس میکردم نوکش زیادی سر بالا شده و من از همون روز اول عزا گرفتم. غذا هم چون من غذاهای ابکی مثل سوپ و فرنی اصلا ابدا دوست ندارم فقط ۲ روز اینطوری خوردم. از روز سوم شروع کردم عادی به برنج و خورشت خوردن 😂 . دکترم گفته بود اشکال نداره و تنها محدودیت غذاهای خیلی سفت مثل ته دیگ و سیب و اینا هستن. دیگه با گریه و غصه گذشت تا روز هفتم که بهم گفتن برم مطب برای کشیدن بخیه و برداشتن گچ . ادامه دارد !