2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش لااقل بعد از سه ماه یک بار هم که شده بینی ما رو معاینه می کرد و انقدر ما اذیت نمیشدیم . چند ...

سلام عزیزم، میشه بگی اگه برمیگشتی عقب با کدوم دکتر عمل میکردی؟آخه منم دنبال دکتر خوب هستم واسه ترمیم بینی

میدونم هوامو داری.....
بچه ها یه چیز جالب دیروز برای چکاب بینی پیش دکتر سامان بودم برای عمل ترمیمی ۶۵ تومن از یه نفر گرفته ...

سلام عزیزم، شما از بینی جدیدتون راضی هستین؟آخه دکتر سامان خیلی گرون میگیره، من دنبال دکتر ترمیم کار هستم ولی تا الان موفق نشدم پیدا کنم فقط تعریف چندتا دکتر شنیدم، مثل دکتر مرتضی جعفری، دکتر امالی، دکتر فتح سامی، دکتر عبدالله عباسی

لطفا اگه این دکترارو میشناسید یا کارای ترمیمشونو دیدین یا اصلا دکتر ترمیم کار بهتری سراغ دارید معرفی کنید؛ ممنون میشم (چون شهرستان هستم و نمیتونم مرتب تهران باشم و مطب گردی کنم)

میدونم هوامو داری.....

دوستان میشه راهنمایی کنین یه دکتر میخوام که طبیعی کار کنه.بینی من مشکل خاصی نداره فقط نوکش گرد و گوشتیه.خیلی گیج شدم برای انتخاب دکتر.نظرتون راجب دکتر فرزان رضایی،کامیابی،خرمی نژاد و سامی بگین

من به علت استرسی که داشتم ماه سوم مطب جراح دیگه ای رفتم تا بینیم رو ببینه . ایشون معتقد بود که تزریق ...

عزیزم 🤍

امیدوارم بهتر بشه و واقعا ورم باشه

خیلی صبوری باید کرد

با دکتر ابیانه وقت ویزیت نگرفتین؟

من برای شهریور ویزیت انلاین گرفتم دوباره :(

من سمت راستم اصلا ورمش نخوابیده

اصلا فرم بینیم معلوم نیست خیلی ورم داره.

شما الان فرم اصلی بینیتون بعد از سه ماه مشخص شده؟

منم از این نظر باهاتون موافقم و اتفاقا داشتم به این فکر میکرم که کاشکی زمانی عمل میکردم که دکتر خودشون تو مطب میبودن و ویزیت ها انلاین نمیبود،

من به هر کسی میگم اصلا دکتر رو ندیدم فقط قبل از عمل چند دقیقه دیدمش و ویزیت انلاین شدم کلی تعجب میکنه 😅

یک ماه خیلی بینی ورم داره اصلا نگران نباش . نوک بینی هم به این راحتی جابه جا نمیشه که . فقط چسب نوک ...

وای خدایا

من چسپ نوکش رو از همه جا محکمتر میزدم

احمدی گفت اولی رو محکم بزن 😭😭

ی جوری محکم میزدم اولی رو که از این ور اونور میزد بیرون

ب نتیجه رسیدی؟ 

والا من مطب تقوی رفتم خوشم اومد و از مریضای کوهستانی هم عکس خواستم چن نفر دادن....در کل هر دو دکتر خوبی هستن ولی من تو عکسایی ک گرفتم حس میکنم تقوی نوک بینی بیشتر جمع میکنه.....حالا اگه کسی مطب کوهستاتی رفته باشه بهتر میتونه کمک کنه

سلام عزیزم، میشه بگی اگه برمیگشتی عقب با کدوم دکتر عمل میکردی؟آخه منم دنبال دکتر خوب هستم واسه ترمیم ...

دکتر امین آمالی . متاسفانه بعد از عمل پیجشون رو دیدم . من هنوز هم سبک دکتر ابیانه رو دوست دارم ولی همین عدم حضورش بسیار آزاردهندست 

وای خدایا من چسپ نوکش رو از همه جا محکمتر میزدم احمدی گفت اولی رو محکم بزن 😭😭 ی جوری محکم میزدم ...

با فشار بیشتر باید بزنی نه خیلی محکم .اگه تا الان مشکلی پیش نیومده به بعد هم چیزی نمیشه نگران نباش .

دکتر امین آمالی . متاسفانه بعد از عمل پیجشون رو دیدم . من هنوز هم سبک دکتر ابیانه رو دوست دارم ولی ه ...

عزیزم بینی جدیدت حتما خوب شده، نگران نباش، دکتر ابیانه کارش درسته شک نکن، منم تعریف ترمیم دکتر امالی شنیدم یه نمونه کار هم ازش دیدم البته فقط عکس که خوب بود ولی میگن حرف، حرف خودشه خیلی به نظر بیمار اهمیت نمیده که مدل بینی چجوری باشه، راستی این دکترارو هم میشناسی واسه ترمیم؟دکتر مرتضی جعفری، دکتر فتح سامی، دکتر عبدالله عباسی؟

میدونم هوامو داری.....
2810