2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ...

وای چقد دیره وقتاشون چ خبره .پیش منافی رفتی شما وقتای منافی کی میشه برای عمل

وای چقد دیره وقتاشون چ خبره .پیش منافی رفتی شما وقتای منافی کی میشه برای عمل

منافی گفت برو اسکن بگیر و بیا بهت میگم. هنوز نرفتم مجدد.

ولی مجیدی ترمیمی کلا قبول نمیکنه (جهت اطلاع اونایی که مثل من دنبال ترمیم هستند من فکر میکردم انجام میده). دوازدهم مرداد پیش امیری زاد و ۹ شهریور پیش تقوی میرم و بین  این ۴ تا یکی رو انتخاب می‌کنم.(منافی، باستان نژاد، تقوی، امیری زاد).  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منافی گفت برو اسکن بگیر و بیا بهت میگم. هنوز نرفتم مجدد. ولی مجیدی ترمیمی کلا قبول نمیکنه (جهت اطلا ...

کارهای دربانی رو ببین ترمیمی هاش خیلی خوبه .من کلا بیخیال همه شدم رفتم تو کار اون 

خوب من الان از مطب امیری زاد هم اومدم. راستش منشیش نمونه کار نشون داد به نظرم خوب بود اما یه نفر ترمیمی حضوری اونجا بود من اصلا خوشم نیومد اما خودش راضی بود. یعنی آشکارا تا به تا بود. یه سمت بینیش طولش بیشتر از یه سمت دیگه بود و همون نگاه اول هم قابل مشاهده بود. اما خودش راضی بود باید خیلی فاجعه بوده.  من که تقریبا ایشون رو کنار گذاشتم تو ذهنم.

متاسفانه هرچی میگردم به نظر نگران تر میشم و سخت تر میتونم اعتماد کنم... همه شون کار خراب هم دارند و من از خودم می‌پرسم قراره جز کدوم کارش بشم؟ 

سلام دوستان کسی قبل از عمل طراحی بینی برای خودش انجام داده..دنبال یک اپلیکشین هستم که مدلهای مختلف رو بینیم امتحان کنم ببینم کدوم بهتره..چند سال پیش یه سایت خارجی بود که میتونستی اینکارو کنی الان دیگه باز نمیشه این سایت..

منافی گفت برو اسکن بگیر و بیا بهت میگم. هنوز نرفتم مجدد. ولی مجیدی ترمیمی کلا قبول نمیکنه (جهت اطلا ...

سلام عزیزم، مطب دکتر امیری زاد رفتین؟از کارای ترمیمش خوشتون اومد؟

میدونم هوامو داری.....
خوب من الان از مطب امیری زاد هم اومدم. راستش منشیش نمونه کار نشون داد به نظرم خوب بود اما یه نفر ترم ...

واقعا سخته انتخاب دکتر برای عمل ترمیم، بازم خوبه شما تهرانید و میتونید برید مرتب تو مطبا کارارو از نزدیک ببینید.میشه لطفا بیاید خصوصی؟ب شما درخواست دادم عزیزم

میدونم هوامو داری.....

من بسلامتی یک ماه دیگه عمل دارم چندروز دیگه میخوام برم ازمایش هارو انجام بدم حالا جلوگیری طبیعی دارم میترسم باردار شم اگه قرص بخورم برای ازمایش مشکلی نداره؟

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪
2810