2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بینیم

عزیزم من دوماه دیگه نوبت عملمه بچمم تا اون موقع ۳ماهش میشه بعد عمل میتونم بشینم شیر بدم و پوشکشو عوض کنم کلا کارای روز مره رو میتونم انجام بدم .بعد چند روز میتونم  ؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
عزیزم من دوماه دیگه نوبت عملمه بچمم تا اون موقع ۳ماهش میشه بعد عمل میتونم بشینم شیر بدم و پوشکشو عوض ...

تا دو سه روز باید کامل دارو بیهوشی بیاد از بدنت بیرون چون شیر میدی خیلی مایعات بخور ک رو بچه اثر نذاره 

دوروز اول فک نکنم بتونی البته سرت بالا باشه تکونش اصلا ندی میتونی شیر بدی چون بینی شله و دارو بیهوشیم تو بدنته 

پوشکشو همسرتون تا یک هفته عوض کنه چون هعی سرت پایینه و باید بشوریش 

بازم بستگی ب شرایط داره اما تا یک هفته ای ک گچ داری خیلی زیاد مراقبت میخواد و اینکه بچه بغل نکنی یوقت سرش بخوره

ولی خیلی گرون درمیاد واقعا ناراحتم میخوام دوتا دکتر دیگه برم که یکیش فرهنگ مجد هست ببینم اونا چی میگ ...

برای بینی گوشتی و پهن  دکتری سراغ نداری باقیمت مناسب؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
عزیزم من دوماه دیگه نوبت عملمه بچمم تا اون موقع ۳ماهش میشه بعد عمل میتونم بشینم شیر بدم و پوشکشو عوض ...

بعد عمل باید دارو مصرف کنی شیردهی رو فکر کنم باید متوقف کنی ، به دکترت گفتی نوزاد داری ؟ به من دکترم گفت بالای دو کیلو بلند نکن شما باید بچه بغل کنی 

خب من دیروز رفتم مطب دکتر ثابتی

برای ساعت 5 به من وقت داده بودن ولی حدود 5 و نیم ویزیت شدم پس این نکته رو در نظر داشته باشین معطلی داره

هزینه ای برای ویزیت و مشاوره بینی نمی گیرن

اونجا 4 نفر بودن که با دکتر به تازگی جراحی داشتن

متاسفانه بخاطر ماسک نمیشد همه نمونه ها رو دید

یه دختر خانم جوون بودن که 2ماه از جراحیشون گذشته بود. باهاشون صحبت کردم خودشون خیلی راضی بودن و گفتن خواهرشون هم قبلا با دکتر جراحی کرده بودن. بنظر بینی اشون خوب شده بود و به صورتشون می اومد. میگفتن بینی گوشتی و غضروفی داشتن. فقط هنوز جای بخیه هاشون که از پایین برش خورده بود معلوم بود. سوراخ های بینی نامتقارن بود که البته خودشون هم گفتن سمت چپ بینی اشون هنوز ورم داره و این عدم تقارن به خاطره ورم هست. مشکل تنفسی اصلا نداشتن.

3 نفر دیگه هم بودن یه خواهر و بردار به همراه خاله اشون که 10 روز پیش عمل کرده بودن. بینی اشون رو از نزدیک ندیدم ولی خودشون خیلی راضی بودن. اومده بودن برای تعویض چسب و چک کردن داروهاشون. اونا هم مشکل تنفسی نداشتن.

توی بچگی من یه ضربه به بینی ام خورده بود که باعث قوز روی تیغه بینی شده و جالبه بین 3تا دکتری که تا الان رفتم فقط دکتر ثابتی این مورد رو گفت بلافاصله بعد برداشتن ماسک گفتن ضربه شدیدی به بینی وارد شد. داخل بینی رو معاینه کردن گفتن بخاطر ضربه دچار انحراف شده بینی ات و شانس آوردی مشکل تنفسی خاصی نداشتی تا الان ولی ممکنه در آینده مشکل پیدا کنی. انتظاراتم رو از جراحی گفتم و ایشون هم گفتن بهترین نوع جراحی برای شما طبیعی هست با توجه به فرم صورت بدون قوس روی تیغه بینی که دقیقا هم خودم همچین چیزی میخواستم. در خصوص این که چقد تغییر می کنم پرسیدم که آیا جراحی واسه من مناسبه (بخاطر مشاوره دکتر رجایی پرسیدم که گفتن اصلا کیس خوبی برای جراحی نیستم و بهتره جراحی نکنم) که گفتن تغییرات مثبت خوبی ایجاد میشه بعد جراحی و اون مشکلات داخل بینی در اثر ضربه هم برطرف میشه. برام یه عکس رادیولوژی و یسری آزمایش نوشتن و گفتن اگه تصمیم گرفتی وقت جراحی بگیری چند روز قبل از جراحی برو انجام بده.

اهان گفتن می تونی همزمان یه مقدار چربی هم تزریق کنی واسه گونه ها و روی چهره ات تاثیر میزاره.

وقت های خالیشون برای جراحی از اواخر شهریورماه هست. مث این که در روز 5-6 تا جراحی انجام میدن. به منشی اشون گفتن من اگه بخوام برای روز جراحی میتونم اولین نفر باشم که گفتن مشکلی نیست اینو موقع نهایی کردن وقت بهم بگو.

در کل حس خوبی ازشون گرفتم با توضیحات و صحبت هایی که داشتن.

2تا دکتر دیگه هم برم دیگه مطب گردی هام تموم میشه و واسه جراحی وقت میگیرم.

خواهر صبح عمل داشت،بعد عمل خون بالا اورد ی ساعت پیشم داشت خفه میشد کلی خلط خونی پشت گلوش بود خیلی سر ...

دوست عزیز اصلا نگران نباش چون بینی به حلق راه داره درواقع این خون در هنگام عمل و بعد از اون وارد حلق شده برلی منم که ۵ سال پیش عمل کردم پیش اومد اتفاقا این بهترین حالت هست و برای سلامتیشون خوبه خونابه و قسمتی از مواد بیهوشی از طریق استفراغ دفع شده و این واکنش طبیعی بدنشون هست و البته برای همه پیش نمی یاد .من سزارین هم شدم بعدش آب بالا آوردم که واکنش بدنم هست ولی بعد از عمل بینی سیاه و خونی بود.ولی اگر بعدها بازم تکرار شد به پزشک اطلاع بدید من چند ساعت بعد از عملم تهوع و سر درد داشتم به محض بالا آوردن خوب شدم ولی خوب اون حالت خونیش ترسناکه

2810