2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015429 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم  مشکل تیغه بینی من همچنان هست و مطمئنم از بین نمیره . یک سوم میانی تیغه بینیم &n ...

عزیز دلم آخه چرا تو جمعا نری اول اینکه الان باور کن خیلی زوده برای قضاوت بینی آدم انقدر تغییر می کنه من خودم خیلی از ایراد های بینیم با اینکه اصلا باور نمی کردم بر طرف شه با گذر زمان برطرف شد یا بهتر شد جوری که تو چشم نیست 

بعدم آخه باور کن خیلی از ایراد های بینی که آدم می گیره از بینیش فقط خودش می بینه و بهش توجه داره 

اصن اونایی که می خوای بری پیششون مگه دماغاشون همه پرفکتو وبی ایراده ؟

این فکرا رو بذار کنار خودتو دوست داشته باش همه جا هم با اعتماد به نفس برو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم آخه چرا تو جمعا نری اول اینکه الان باور کن خیلی زوده برای قضاوت بینی آدم انقدر تغییر می کنه ...

من سالها وقتی روبه روی آینه ایستادم فقط به تیغه بینیم نگاه کردم و انگیزم برا عمل صرفا صاف شدن تیغه بود .الانم تا نگاه آینه کنم اول اون فرورفتگی رو میبینم . فقط یه بینی عملی موند برام 

هنوز امیدوارم بهتر بشه . ولی در کل عمل بینی خیلی صبر میخواد و روحیه بالا . توصیه من به کسانی که بینی کم کار دارند و میخوان برای تنوع چهره عمل کنن اینه که اصلا بهش فکر نکنن . حداقل یه سال اول درگیری ذهنیش زیاده 

6 ماه که سهله مورد داشتیم بعد 5 سال تازه بینیش ایده آل شده من بعد 2 سال تازه ورم نوک بینیم کم شد

بچه ها من برای عمل بینیم خیلی توی گوگل سرچ زدم تا بتونم ی دکتر خوب پیدا کنم. این وسطا ی سایتی پیدا کردم که عاااالی بود، بهم مشاوره قبل از عمل دادن و یک دکتر خوب بهم معرفی کردن. الان 5 ماهه که بینیمو عمل کردمو خیلی راضیم. کلا توی هر شهری که باشی با توجه به مبلغی که می خوای برای عمل هزینه کنی بهت بهترین دکترو معرفی می کنن. بنظرم اگه قصد جراحی دارین حتما به سایتشون ی سری بزنین. لینکشو براتون میذارم:

www.pezeshk24.com

6 ماه که سهله مورد داشتیم بعد 5 سال تازه بینیش ایده آل شده من بعد 2 سال تازه ورم نوک بینیم کم شد

بچه ها من برای عمل بینیم خیلی توی گوگل سرچ زدم تا بتونم ی دکتر خوب پیدا کنم. این وسطا ی سایتی پیدا کردم که عاااالی بود، بهم مشاوره قبل از عمل دادن و یک دکتر خوب بهم معرفی کردن. الان 5 ماهه که بینیمو عمل کردمو خیلی راضیم. کلا توی هر شهری که باشی با توجه به مبلغی که می خوای برای عمل هزینه کنی بهت بهترین دکترو معرفی می کنن. بنظرم اگه قصد جراحی دارین حتما به سایتشون ی سری بزنین. لینکشو براتون میذارم:

www.pezeshk24.com

من پیش دکتر علی نبی پور جراحی زیبایی بینی انجام دادم خیلی از فرمش خوشم میاد 

بهشون گفتم میخوام نیمه فانتزی باشه دقیقا همونی شد که میخواستم 

فقط نوک بینی ام یه کم ورم داره به نظرتون کی میخوابه ورمش ؟
یه ماهه عمل کردم 

من سه سال پیش از خارج اومدم ایران. بینیم رو پیش این آقای برزنجی به اصطلاح جراح زیبایی عمل کردم. پروتز چونه هم گذاشتم. و کلی هم پول خرج شد. به هیج وجه راضی نیستم. بینی من بعد دو سه ماه فرورفتگی ایجاد شد و ۸ برعکس شده . عیبای دیگه هم داره ولی ۸ برعکس مهمترین عیبش هست. Inverted V

از چونه هم اصلا راضی نیستم. فرق آنچنانی نکرده. 

اخلاقش هم افتضاح. از من نصیحت هرگز پیش این برزنجی نرید. خیال دارم دوباره بیام ایران برای ترمیم . کلی دردسر و هزینه و حواسم هم باید بیشتر باشه چون ترمیم خیلی مهم تره.

باور کنید من از قصد بهش نگفتم فلان مدل کن اینطوری کن … گفتم فقط صاف کن  طبیعی باشه. از قصد که قضیه رو پیچیده نکنم خراب کاری نشه.

عرضه یه صاف کردن بینی هم نداره این یارو. 

2810