2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما نمره میداد؟!     پس چرا به من هیچی نگفت؟ منم رفتم مطب سامی برای مشاوره. ولی اولا که ...

بله به من گفت نمره بینیت مثلا از ۵ میرسه به ۱۴ ولی ۲۰ نمیشه 

و اینکه منم رفتم ساعت ۴ نوبتم شد که ۳ نفر بودیم اومدیم برای مشاوره ولی منکه رفتم داخل اومدم بیرون دیدم مطب شلوغ شد 

من نمونه از نزدیک ندیدم ولی خود دکتر از نو کامپیوترش چنتا فیلم قبل و بعد نشونم داد 

و منشی به من گفتن بخاطر کرونا اجازه ی دیدن نمونه نمیدن من به پیج اینستا و فیلمای دکتر اکتفا کردم و تقریبا با اعتماد نسبی دارم عمل میکنم باهاشون 

شما بینیتون گوشتیه؟انحراف داره؟

بله به من گفت نمره بینیت مثلا از ۵ میرسه به ۱۴ ولی ۲۰ نمیشه  و اینکه منم رفتم ساعت ۴ نوبتم شد ...

آره مال منم گوشتیه. کمی هم کجه.
اولش فکر کردم نمونه های سامی خوبه. ولی وقتی با دقت بیشتری همه رو دیدم، متوجه شدم اکثر کاراش کجن!
درمورد اینکه مطبشم خلوت بودو مدت طولانی هم هست که پیجش آپدیت نشده منو به شک انداخت!

الانم دنبال دکتر بسیار عالی میگردم برا ترمیم. حاضرم هر مبلغی هم بدم که این ایرادها برطرف شه.  ی ...

من ترمیمای بشارتی زاده رو دنبال میکردم. خیلی خوبن. یه سر بهش بزن
من بینیم دست اوله و رفتم پیشش اما متاسفانه قبول نکرد مال منو عمل کنه

2810