2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان این مدل بینی نیمه فانتزی بنظرتون خوبه؟

از روبرو هم باید عکسش بدی

من نیم رخش رو دوست دارم البته یکم نوکش پایینتر باشه بهتره

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روبرو ندارم عزیزم

باسه.مو ردی نیست گلم.گفتم نیم رخش خوبه روبروشم ببینیم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
منم قلمی دوست دارم

حالا کدوم دکتر قلمیتر عمل میکنه؟

این رفتار نادریانو درک نمیکنم زنگ برن بعدا بهت بگم به همه همینو میگه بعدم قبول نمیکنه ۲ ثانیه مشاوره ...

سلام عزیزم 

مطب گردیاتو خوندم یجا گفته بودی سامی اصلا راکوتان نمیده 

ولی من رفتم پیشش به من گفت تا ۶ ماه باید راکوتان بخوری!  

حالا که عملم داره نزدیک میشه یکم میترسم دارم پشیمون میشم😖😖😖

خطری نداره؟ با قطعش فرم بینی بد نمیشه؟ 

به شما نمره بینی ۱۰ داده و بعد ۱۷ 

به من ۵ داد و گفت بعد عمل ۱۴ میشه! 

میتونم بپرسم فرم بینیتون و پوستتون چه مدلیه؟ 

ممنون دوستم🙏🙏🙏

سلام خانوم خوشگلا دماغ قشنگا و اونایی که قراره دماغ قشنگ بشن😀من بعد از مدتها جست وجو توی سایت و تاپیک و دوست وآشنا رسیدم به فرشته عبدالمطلبی و سعید راوندی فرشته عبدالمطلبی مطبش رفتم هفته پیش یکی از خانوما عمل کرده بود چسب داشت خوب بود هنوزم یه مقدار کبودی داشت ولی خیلی سربالا بود که گفت به خاطر اینکه افتادگی داره بعدا خوب میشه وگفت من کلی گشتم و تحقیق کردم تا خانوم دکترو انتخاب کردم و خیالت راحت باشه رفتم پیش یه خانوم دیگه که ایشونم قراربود عمل کنه و گفت کارشون عالیه من ودوستام معرفی کردن دیگه مطمئن شدم ازانتخابم تا اینکه رفتم لیزر خانوم دکترکه دوست خالم و تو پزشک قانونیم هست گفت از مراجعه کننده های مطب که خیلیاشون کاربینیشون قشنگ بوده پرسیدم دکترسعید راوندی بوده گفتم عبدالمطلبی چطور گفت کارتشخیصش خوبه اما جراحی نه 🥺خلاصه هرچه رشته بودم پنبه شد حال با این مغز مشوشم چه کنم🤔کمکی کنید دوستان

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
سلام خانوم خوشگلا دماغ قشنگا و اونایی که قراره دماغ قشنگ بشن😀من بعد از مدتها جست وجو توی سایت و تاپ ...

افرین خوب تو ضیح دادی ولی منم نمیدونم باڋهن مشوشتون چکار کنم😂😂

من هنوز عمل نکردم خورد به کرونا دیگه مطب گردی نرفتم ولی هر مطبی میرفتم در کل شانس من نمونه های بدی م ...

گلاب جون ميشه نظرتون رو در مورد نمونه هاي  دكتر كوچك زاده و خالقي هم بگيد؟ من تا حالا ازشون نمونه نديدم

دوستانی که قصد عمل با دکتر ابیانه دارند صبر کنن تا با بهتر شدن شرایط کرونا ویزیت حضوری داشته باشه . من واقعا اذیت شدم بعد عمل .  هرچی از ایشون تو واتساپ‌پرسیدم یه جواب رو تکرار می کنند که تا یک سال هیچ‌نظری نمیشه داد . مگه میشه بیمار رو رها کنی به حال خودش اونم عمل بینی که انقد استرس داره .‌لااقل یک بار بعد عمل باید دکتر رو دید . من الان با تیغه بینیم‌مشکل دارم . شاید اگه دکتر خودش تو مطب ماساژ میداد مشکلم حل میشد ولی الان ممکنه موندگار بشه .

خلاصه اینکه دکتری انتخاب کنید که بعد عمل حس دور از جون بچه یتیم بودن بهتون دست نده . همه دکتر داشتن ما هم دکتر داشتیم .

ضمن اینکه قبل عمل هم من ایشون رو ندیدم فقط تو اتاق عمل از چشم هاش شناختمش  

دوستانی که قصد عمل با دکتر ابیانه دارند صبر کنن تا با بهتر شدن شرایط کرونا ویزیت حضوری داشته باشه . ...

جدی؟

یعنی حتی گچ رو خودش باز نکرد؟

پس چه کسی  باز کرد؟

من بین آشناهام ۴ نفر پیش این دکتر عمل کردن و فقط در یک کلمه میشه توصیف کرد، افتضاح! دماغایی که عمل کرده تمامشون کج و درازه. انگار که هیچ ظرافتی نداره. قوز دماغ رو که برطرف میکنه انگار بلد نیست چجوری باید جمعش کنه، دماغ رو دراز درست میکنه، بعد انحراف بینی رو اصلا از بین نمیبره. از بین این ۴ نفری که من دیدم عمل کردن، یکی دماغا انگار ضربه خورده بود، در این حد کج بود. نوک دماغ رو هم اصلا بلد نیست درست در بیاره، نوک دماغ آویزونه. نگا نکنید به اون عکسایی که توی اینستاس، یا فوتوشاپ میکنه یا تک و توک بینی های خوشگل رو میذاره، از ۱۰ نفر شاید ۱ نفر رو بتونه دماغشو قشنگ دربیاره. خواهشاً پیش اینجور دکترا نرید، چهره تون رو خراب نکنید، یک عمر قراره با اون صورت زندگی کنید.

2810