مطبگردی
دکتر نیما برادران
بچهها من امروز وقت مشاوره داشتم نسبتا شلوغ بود. نیم ساعت تو حیاط منتظر شدم تا صدام کردند رفتم بالا داخل مطب اونجا هم یه ربع طول کشید تا نوبتم شد.
📌تلفنی چند روز قبل تماس گرفته بودم ساعت ۵:۱۵ وقت داده بودند تقریبا ساعت ۶ نوبتم شد.
📌۸۰ تومن هم ویزیت گرفت.
تو حیاط که بودم چند مورد اومدند و رفتند ولی همه ماسک داشتند و جوری نبود بشه باهاشون معاشرت کرد و سوال پرسید. بعضیاشون اومده بودند گچ رو بردارند که پیدا بود بقیه معلوم نبودند دیگه.
📌داخل مطب اولش جو سنگین بود بعد یه خانومی سر حرف رو باز کرد و خواست عمل کردهها ماسکشون رو بدن پایین که ببینیم.
📌یه خانم یکسال و خوردهای از عملش میگذشت که برای ویزیت اومده بود قبل عمل دماغش استخوانی بود و بعد عملم خوب بود.
📌یه خانم اومده بود گچ رو باز کنه که راضی بود و گفت اصلا درد نداشته. خواهرش هم قبلا عمل کرده بود و خیلی راضی بودند.
📌یه پسره هم چند وقت از عملش میگذشت هنوز ورم زیاد نوک بینی داشت. ولی اونم راضی بود میگفت اصلا درد نداشته و استراحتم نکرده و زود برگشته سرکارش.
نوبتم شد. گفتم اول دکتر نظرش رو بگه. ایرادات رو دقیق گفت.
📌گفت انحراف رو تا نود درصد رفع میکنه و استخوانهای کنار بینی تراشیده میشه. پروجکشن احتمالا نزدیک نیم سانت کم میشه که گفت موقع عمل معلوم میشه بستگی به وضعیت غضروفها داره. و گفت سوراخها خیلی کم کوچک میشن بخاطر تنفس نمیشه زیاد جمعش کرد. در کل گفت ۷۰ درصد تغییر میکنم.
📌در مورد فاصله بین لب و بینی هم پرسیدم. گفت در هر صورت اگر عمل کنی باید افتادگی رفع بشه میزان این فاصله بستگی به میزان افتادگی نوک بینی داره. برای من گفت احتمالا حدود دو میلیمتر فاصله بیشتر میشه.
📌تامپون هم نمیذاره، دکتر گفت یک هفته گج یک ماه چسب و یکسال صبر باید بکنید.
در کل هم فهمیدم بعد عمل مراجعین رو راضی میکنه و رسیدگی بعد عمل هم دارند.
📌برای قیمت هم گفت کف ۲۵ هست و از اخر اردیبهشت ۳۰ تومن میشه.