2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها من امروز رفتم مطب دکتر سامی.در واقع چیزی دست گیرم نشد .نمونه اصلا کسی رو ندیدم چون  همه بار اول بود میومدن.دکتر هم گفت بینیت خوب در میاد هر جور ک بخوای درش میارم.بعدم اومدم بیرون همین .کسی پیشش عمل کرده بچه ها،

؟

والا بینیم از نظر دکتر نادریان کم کار اومد.کلا الان نمونه کار های دکتر رو ببینی میبینی بینی هایی رو ...

سلام منم چند دروز پیش مطب دکتر نادریان بودم بینی من افتَضاحه ولی گفت عمل نکن زیاد تغییر نمی کنی..خیلی تعجب کردم چرا این حرفو به من زد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب گردی دکتر نادریان ..شش اردی بهشت ۱۴۰۰..مطب افتضاح شلوغ راهرو رااه پله ها پر از ادم..من تو راه پله ایستاده بودم تا نوبتم بشه با چند نفر دیگه..یه خانمی یکماه عمل کرده بود که بنده خدا اینقدر ماسکشو داد پایین که دیگه نگرانش شدم بینیش قشنگ شده بود..چند نفر هم تو گچ بودن..کلاس مطب دکتر تقریبا بالاست فکر کنم ۶ تا منشی و دستیار داشت..بعد از دو ساعت منو صدا زدن و رفتم تو و برای چند دقیقه دکتر اومد و دماغو دید ..من قوز دارم که گفت برش دارم بینیت دراز میشه و افتادگی شدید دارم که گفت اگه اونو کم کنم دماغت به چونت نمیاد..کلا زد تو پر و بالم و گفت عمل نکن..من اصرار کردم بعدش چندتا عکس گرفت دستیارش و گفت هفته دیگه زنگ بزن که جواب بگیری که دکتر عمل میکنه یا نه..حدس میزنم سرکاری بوده و نمیخواد عمل کنه..نمی دونم شاید نظر دکتر درست بوده و گرنه چرا باید از یه عمل ۳۵ توننی صرفنظر کنه

در کل من از دکتر نادریان خوشم اومد خیلی خوش اخلاقه و حرفه ای..بر خلاف دکتری که قبلا رفته بودم چندتا عکس از تو موبایلش نشون داد و گفت و شبیه اینا میشی و صد درصد عالی..بچه ها بعضی دکترا فقط دنبال کاسبی هستن متاسفانه حواستونو جمع کنین

سلام منم چند دروز پیش مطب دکتر نادریان بودم بینی من افتَضاحه ولی گفت عمل نکن زیاد تغییر نمی کنی..خیل ...

سلام عزیزم.اره دقیقا دقیقا همین شرایط برای من پیش اومد.عکسمو گرفت و کفت زنگ بزن.زنگ که زدم گفت دکتر گفتن عمل نمیکنن.بینی منم افتادگی داره و گوشتیه و قوز هم داره.من حتی ی بار دیگه هم بعدش رفتم انقدر که خوشم اومده بود از کارشون.گفت حالا ک اصرار میکنی عمل میکنم ولی ب بینیت خیلی دست نمیزنم و قول تغیر بهت نمیدم.حدسم اینکه چون بینیم گوشتی بود ولی اندازه ش کوچیکه ترسید عمل کنه چون ممکنه خراب بشه.یعنی میخوام بگم دکتر نادریان تا مطمئن نباشه بینی عالی در نمیاد قبول نمیکنه و ریسک نمیکنه و این عالیه.من ازش صرف نظر کردم اگر میتونست خوب در بیاره قطعا قبول می‌کرد.دیروز رفتم مطب دکتر سامی.از نمونه کار های اونم خوشم اومده تو پیجش دیدم ولی کلا الان تصمیم قطعی نگرفتم.

مطب‌گردی

دکتر نیما برادران

بچه‌ها من امروز وقت مشاوره داشتم نسبتا شلوغ بود. نیم ساعت تو حیاط منتظر شدم تا صدام کردند رفتم بالا داخل مطب اونجا هم یه ربع طول کشید تا نوبتم شد.

📌تلفنی چند روز قبل تماس گرفته بودم ساعت ۵:۱۵ وقت داده بودند تقریبا ساعت ۶ نوبتم شد.

📌۸۰ تومن هم ویزیت گرفت.

تو حیاط که بودم چند مورد اومدند و رفتند ولی همه ماسک داشتند و جوری نبود بشه باهاشون معاشرت کرد و سوال پرسید. بعضیاشون اومده بودند گچ رو بردارند که پیدا بود بقیه معلوم نبودند دیگه.

📌داخل مطب اولش جو سنگین بود بعد یه خانومی سر حرف رو باز کرد و خواست عمل کرده‌ها ماسکشون رو بدن پایین که ببینیم. 

📌یه خانم یکسال و خورده‌ای از عملش میگذشت که برای ویزیت اومده بود قبل عمل دماغش استخوانی بود و بعد عملم خوب بود.

📌یه خانم اومده بود گچ رو باز کنه که راضی بود و گفت اصلا درد نداشته. خواهرش هم قبلا عمل کرده بود و خیلی راضی بودند.

📌یه پسره هم چند وقت از عملش میگذشت هنوز ورم زیاد نوک بینی داشت. ولی اونم راضی بود میگفت اصلا درد نداشته و استراحتم نکرده و زود برگشته سرکارش.

نوبتم شد. گفتم اول دکتر نظرش رو بگه. ایرادات رو دقیق گفت. 

📌گفت انحراف رو تا نود درصد رفع میکنه و استخوانهای کنار بینی تراشیده میشه. پروجکشن احتمالا نزدیک نیم سانت کم میشه که گفت موقع عمل معلوم میشه بستگی به وضعیت غضروفها داره. و گفت سوراخها خیلی کم کوچک میشن بخاطر تنفس نمیشه زیاد جمعش کرد. در کل گفت ۷۰ درصد تغییر میکنم. 

📌در مورد فاصله بین لب و بینی هم پرسیدم. گفت در هر صورت اگر عمل کنی باید افتادگی رفع بشه میزان این فاصله بستگی به میزان افتادگی نوک بینی داره. برای من گفت احتمالا حدود دو میلیمتر فاصله بیشتر میشه.

📌تامپون هم نمیذاره، دکتر گفت یک هفته گج یک ماه چسب و یکسال صبر باید بکنید.

در کل هم فهمیدم بعد عمل مراجعین رو راضی میکنه و رسیدگی بعد عمل هم دارند.

📌برای قیمت هم گفت کف ۲۵ هست و از اخر اردیبهشت ۳۰ تومن میشه.

سلام عزیزم.اره دقیقا دقیقا همین شرایط برای من پیش اومد.عکسمو گرفت و کفت زنگ بزن.زنگ که زدم گفت دکتر ...

منم اسفند از سامی وقت داشتم ولی رفتم اینقدر که اینجا بد خوندم ازش تو صحفات اول..در کل دیگه رد دادم شاید گزینه بعدیم کوچک زاده باشه شایدم دیگه قید عمل بزنم 

2810