2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015391 بازدید | 66527 پست
نه من تازه تصمیم گرفتم برم مطب گردی ک اینجوری شد وصع کرونا البته خودمم فرصت تدارم

اره من خودمم با دکتر سامی سه شنبه آینده وقت گرفتم ولی احتمالا نرم تو این اوضاع.اصلا تو مطب ها هم که همه ماسک دارن نمیشه خیلی روش حساب کرد جدیدا 

عزیزم ببخشید من مطب دکتر نادریان خیلی تماس گرفتم موفق نشدم وقت بگیرم. میخوام بدون نوبت برم. شم ...

عزیزم بدون نوبت اصلا نمیزاره بری داخل.من خودم آذر ماه تماس گرفتم اسفند بهم نوبت داد.همون اسفند هم که رفتم بهم گفت هفت بیا هشت و نیم نوبتم شد برم داخل اتاق دکتر.مدام تماس بگیرید جواب میدن بالاخره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۵ گفتن؟؟؟ چرا زنگ زدم من گفتن ۱۹

دروغ میگن .میگن دکتر ۱۹میگیره پونزده میلیون هم میشه هزینه کلینیک و بیمارستان.ولی همچنین چیزی نمیشه که. من روزی که رفتم کسی رو ندیدم زیر ۲۹میلیون داده باشه.تازه اونا قبل از عید عمل کرده بودن.

مرسی عزیزم جواب دادی تو رو خدا با شرایط بینی پوست نازک و این مشکلات اگر به دکتر خوبی رسیدی به منم ب ...

حتما عزیزم منم فعلا در حال تحقیقم

عکسمو دید بعد پیام فرستاد برای مشاوره ی حضوری با یه شماره تماس بگیر

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
نادران چه روزایی ویزیت میکنه تلفنی اشغال بود نمیشد تماس گرفت. شما چه روز وساعتی  رفتید پیش نا ...

نادریان همکارم رفته پیشش من نرفتم راستش

با همون شماره ای که تو پیج هست تماس گرفته بود

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
به من اونارو پیشنهاد نداد راستش.ولی خب برای بینی هم واقعا ۳۵میلیون زیاده.ضمن اینکه ب من گفت بینیت رو ...

خوبه که اونا رو پیشنهاد نداده

ولی 35 میلیون برای 30 درصد انصافا خیلیه

خانماکسی دکترحبیب سهرابی رومیشناسه پیجش رودارم کاراش بنظرخوب میادوقیمتشم مناسبه اخه چراعمل بینی این ...

عزیزم اصلا حبیب سهرابی رو از لیستت خارج کن . بسیار پر ریسکه و در واقع خرابکاره . نمونه های خرابکاریش تو پیج های ترمیمی زیاده 

من همیشه خواننده خاموش بودم وازتجربیات دوستان در زمینه مطب گردی خیلی استفاده کردم خلاصه دوماه پیش بینی مو پیش دکتر سامان عمل کردم بینی من استخونی و بزرگ وبا انحراف و کجی بوداحتمالا دکترهای زیادی میتونستن خوب دربیارن ولی من فرصت مطب گردی نداشتم دکتر به من گفت بینی ت ۱۰۰ درصد خوب میشه  بعد از عمل صورت من به شدت ورم کرد و دکتر به بینیم کورتون تزریق کرد الان سه ماه از عملم میگذره از نتیجه عمل راضیم دکتر تناسب بینی رو نسبت به اجزا صورت رعایت کرده مشکل تنفسی ندارم دکتر سامان خیلی گرون میگیره با کلینیک هزینه من شد ۳۹ تومن  و دوتا منشی بد اخلاق داره خوده دکتر هم حوصله توضیح دادن نداره شاید به خاطر این که سرش شلوغه ولی از طرفی تا دوماه خود دکتر چسب و عوض میکنه با رفت و آمد هایی که داشتم فقط یه مورد ناراضی دیدم که بینیش گوشتی بود و حسنانی قبول نکرده بود عمل کنه اومده بود پیش سامان عمل کرد و سوراخ های بینیش نامتقارن بود و دکتر به اون شخص گفت تو مطب درست میکنم این مطلب شاید برای کسایی که دکتر سامان و انتخاب کردن راهگشا باشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
عزیزم اصلا حبیب سهرابی رو از لیستت خارج کن . بسیار پر ریسکه و در واقع خرابکاره . نمونه های خرابکاریش ...

عهههه منم فقط کارای پیجش رودیدم بنظرم خوب اومدن

ممنونم که بهم گفتی

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿
2810