2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها سلام من صفحات قدیمی رو میخونم چقد. اینجا اکتیو و کمک کننده بوده کاش الانم دوستان تو این اوضاع کرونا کمک میکردن ،من  بینی استخوانی دارم با نوک افتاه خیلی ازش بدم میاد😔(خدایا ببخش،ناشکری نباشه). خصوصا از روزی تصمیم به جراحی گرفتم هر روز از اینستا و  نوشته های دوستان کارای یکیو میبینم میگم این اوکیه باز میبینم ناراضی داره
تهران هم نیستم بتونم مطبگردی کنم واقعا درمونده شدم ولی دلم میخواد. انجامش بدم من به۵۰-۶۰%بهبود هم کاملا راضیم

کاش قدیمیا مثل شایلین خانوم و بقیه  بیان بگن راضین؟چیکار. کردن ؟توصیه چی دارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدلی ک حراحی کردین چه مدلیه؟؟؟به نظرتون کوتاه شده بینیتون یا نه؟؟؟و اینکه نوک تیز جراحی کردن؟؟

ببینید دکتر بلاجی طبیعی کار هستش ، ازش انتظار فانتزی عمل کردنو نداشته باشید . بینی بنده استخونی غضروفی بود و با توجه به اینکه پس هستم هیچ گونه مشکلی با طبیعی بودن بینیم نداشتم . نوک بینیمم اصلا تیز نشده 

من بینیمو پیش دکتر مهدخت معنوی عمل کردم و واقعا راضی ام. آدرس و شماره تلفن مطبشو میذارم اینجا اگه خواستی یه سر بزن برای مشاوره: 09366693176 

میدان ونک، خیابان صانعی، ساختمان پزشکان صدف، پلاک 33، واحد 14 شرقی

بچه ها من اصلا نمیتونم دکتری پیدا کنم کارهاش با سلیقه م جور دربیاد  توروخدا اگه میدونین راهنماییم کنین.

من بینیم استخوانی غضروفیه، بینیم بزرگ نیست خیلی، ولی کوچیکم نیست، یه قوز کوچیک دارم فکر کنم انحرافم داشته باشم، سبک نیمه فانتزی دوست دارم ولی از نوک تیز یا گرد خوشم نمیاد، یه چیز متعادل میخوام، از پره های خیلی جمع که سوراخ خیلی کوچیک و کیپ به نظر برسه بدم میاد مثل کارای سلطانیفر، از سوراخای تقریباگرد که پره ها حالت باد کرده میگیرن هم بدم میاد، مثل کارای نادریان، مثلا از نوک و سوراخای بینی الناز گلرخ اصلا خوشم نمیاد.

از بینی صاف یا خیلی قوس دار هم بدم میاد.

پیشنهادتون چیه؟

یه  
ببینید دکتر بلاجی طبیعی کار هستش ، ازش انتظار فانتزی عمل کردنو نداشته باشید . بینی بنده استخونی غضرو ...

دقیقا من دنبال دکتری ام ک انقد طبیعی باشه ک کسی متوجه نشه ....من کاملا سبک جراحیای اروپا رو میپسندم

دقیقا من دنبال دکتری ام ک انقد طبیعی باشه ک کسی متوجه نشه ....من کاملا سبک جراحیای اروپا رو میپسندم

دوست من از لحاظ سبک جراحی شک نداشته باشید که دکتر بلاجی اگه قصدتون طبیعی بودن بینی هست ، عالی عمل میکنه . ولی بستگی به بینی شما داره . اگر بینیتون استخونی هست صد در صد بهتون میگم که بلاجی رو انتخاب کنید . ولی اگه بینیتون گوشتی هستش بهتون توصیه میکنم که یکم بیشتر تحقیق کنید چون من با یه نفر که بینیش گوشتی بود  و پیش ایشون جراحی کرده بود که صحبت میکردم اصلا راضی نبود . البته شاید دلایل دیگه تو این قضیه دخیل بوده باشه ولی ماحصل کارشون رضایت نداشتن بود

شما به چه نتیجه رسیدین درباره دکتر نادریان؟

عزیزم فعلا از ایشون صرف نظر کردم.قیمتشون که واقعا بالاست و خیلی جدیدا شنیدم دست به بینی نمیزنه زیاد.به منم کفت بینیتو نمیتونم خیلی تغیر بدم.برای همین فعلا دارم به دکتر سامی فکر میکنم .نوبت دارم ۷ام پیششون اگر اوضاع کرونا یکم بهتر شد اونجام ویزیت میشم.شما رفتی مطب نادریان ؟

بچه ها من اصلا نمیتونم دکتری پیدا کنم کارهاش با سلیقه م جور دربیاد   توروخدا اگه میدونین راهنم ...

بنظرم با این حجم از. وسواس اگر. خیلی ضایع نیست عمل نکن چون احتمالا بعدش هم هی توش ایراد. پیدا میکنی
ولی بازم بشارتی و محبی وجهاندیده رو ببین نوری میگن مشکلدار زیاد دارره

سلام اینم لیست من از دکترهای خیلی خرابکار و خرابکار:     یوشی (خیلی ریسسسسسکی) دی ...

شایلین میشه به من کمک کنی

من انحراف داخلی دارم و بینی ام تیغه اش استخوانی و نوکش کمی گوشتی هست و پوستم نازک.

نوری رو در نظر داشتم که جوابم رو نداد.دیدم شما هم ازش منفی نوشتی ولی یکی از فامیلامون خیلی خوب شده ۵ سال پیش پیش نوری عمل کرده. شما با توجه به تجربه مطب گردی کدوم دکترها رو بهم پیشنهاد میدی؟

من چون انحراف دارم خیلی برام مهمه بعد عمل کج نباشه تیغه بینی‌ام.

2810