2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها لطفا اگر از دکتر علی محمدخانی چیزی میدونین بگین، چطوری میشه کارهاش؟ مشکلات تنفسی بویایی بوجود نمیاد بعد از عملهاش؟ مشکلات ظاهری چی؟ با گذشت زمان چی؟ هزینه‌ش چقدره؟ ممنون میشم جواب بدین

یه  
من دوماهه عمل کردم خداروشکر خوبه همه چی فقط نوکش هنوز ورم داره ک‌ اونم‌ طبیعیه 

فرم بینی شمام کشیده اس؟؟نوک بینی چه شکلی عمل کردن براتون؟؟بعد برا من ک فوق العاده طبیعی میخام پیشنهاد میدین؟

فرم بینی شمام کشیده اس؟؟نوک بینی چه شکلی عمل کردن براتون؟؟بعد برا من ک فوق العاده طبیعی میخام پیشنها ...

متوجه نشدم یعنی چی‌کشیده ؟ من بینیم طبیعی شده اما کلا اگر بهش بگید طبیعی واقعا فقط باز میکنه میبنده ارزش ۳۵ تومنو نداره 

به نظرم اگه بینی تون خیلی بزرگ نیست، حتما برید سراغ روشهای کمتر تهاجمی، مثل پلاسماجت، یا تزریق فیلر در بینی، یا نخ و... هم هزینه اش کمتر میشه هم دوره درمانش کوتاه تر و هم کم خطر تره، بخصوص با این وضعیت بحرانی کرونا. البته حتما این کارهای را پیش متخصص با تجربه انجام بدید. چون الان خیلی از پزشک های عمومی و حتی آرایشگرها هم از این کارها می کنند. دوستم توی آرایشگاه پلاسما کرد بعد از یکسال هنوز جاش موند، دماغش خال خال شده یه فاجعه ای شد. آرایشگر هم جمع کرده رفته...

قد بینیم راسش دوس ندارم کوتاه بشه از اون نظر پس شما بهش نیمه فانتزی گفتین؟

من قد بینیم خوب بود دست نزده 

نه خواسته هامو بهش گفتم که جمع کنه و ی قوس ملایمی بده شما ام‌اگر تصمیم گرفتید خواسته هاتونو تاکید کنید

2810