2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015422 بازدید | 66527 پست

دوستان کسی دکتری میشناسه ک بینی رو کشیده و نوک گرد جراحی کنه؟؟؟طبیعی هم باشه کسی نفهمه

من خودم 

نادریان

تقوی

قارونی

نوری

جهاندیده 

محبی 

اینا مدنظرم هستن...البته شنیدم نوری و محبی ناراضی دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیر دوستان کسی با دکتر سعید ظفرمند عمل داشته اینجا؟

فرشته ناز من پانزدهم بهمن ماه همراه با بارش برف زیبای زمستانی قدم به دنیای خاکی گذاشت:) خدایا بابت همه نعمتهایت شکرگزارمم
عزیزم شما درباره دکتر نوری تحقیق کردین؟ من خرداد با ایشون وقت دارم ولی یکم نگرانم تو اینستا میگن نار ...

ممکنه پست اخر من رو ببینید

شما چجوری تونستید از دکتر نوری وقت بگیرید؟ پیام من رو‌جواب ندادند. من فقط سبک دکتر نوری رو میپسندم

ممکنه پست اخر من رو ببینید شما چجوری تونستید از دکتر نوری وقت بگیرید؟ پیام من رو‌جواب ندادند. من فق ...

به شماره تو اینستاش زنگ زدم گفت پیام بفرست بگو ازمنشی شرایطو پرسیدم

بچه ها من ۱۳اسفند نوبت ویزیت داشتم با دکتر نادریان.رفتم و دکتر بهم گفت بینیت ارزش عمل کردن نداره و نمی ارزه که بخوای عملش کنی.تغیر نمیکنه زیاد.قبلا به ایشون خیلی اعتماد داشتم ولی بعدا که کامنت های اینجارو خوندم متوجه شدم خیلی هم کارشون درست نیست.به هرحال یه بار دیگه رفتم مطب و‌ گفتم ایرادی نداره اگر تغیر نکنه فقط میخوام ایرادش برطرف بشه .واقعا هم نمیخوام بینیم مدل دار بشه فقط میخوام یکم نوکش که گوشتیه جمع بشه همین .دکتر بازم بررسی کردن و گفت بهت قول بیشتر از سی درصد تغیر رو نمیدم و هزینه جراحی هم از سی تا سی و پنج میلیونه.واسم آزمایش نوشت و گفت اگر مایلی بیا بعد عید تا جواب هارو بررسی کنم که بیشتر صحبت کنیم.حالا من و موندم و ی دنیا درگیری فکری که چیکار کنم.برم یا نه.با توجه ب کامنتای دکتر نادریان هم متوجه شدم کلا تغیر زیادی نمیدن و میترسم ۳۵میلیون هزینه کنم و بینیم اصلا تغیر نکنه.الان دارم به دکتر سامی و ابیانه و رجایی فکر میکنم برای رفع ایراد بینیم.بینیم هم واقعا مشکل نداره فقط نوکش یکم گوشتیه و من میخوام فقط گوشتش جمع بشه.ب نظر شما چیکار کنم؟این هم که بخوام مطب بقیه دکترا هم برم واسم وقت گیره و میخوام زودتر توی تابستون عمل کنم چون بعدش نمیتونم.

2810