2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
  سلام ربکا جون یادمه با دکتر ابیانه عمل کرده بودی  درسته؟ من شنبه 11 بهمن با ایش ...

سلام🙂

شما بینیتون گوشتیه یا استخونیه؟

من دو بار مطب ابیانه رفتم ولی هربار دو یا سه مورد چسب دار یا با گچ دیدم

شما تو تحقیقاتتون چیا دیدید؟

پروجکشن بینی من زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام🙂شما زنجانی‌هستید؟  دکتر علیرضا جان دانه رو میشناسید؟

سلام نه من زنجانی نیستم. اما اسم دکتر جاندانه رو زیاد شنیدم و توی شهر ما خیلیا با ایشون عمل کردن اما نمیدونم درجه رضایتشون در چه حده؟

میشه اسم پیج دکتر گدری رو برام بنویسی چون پیداش نمیکنم 

سلام 

متاسفانه پیج اینستامو دیل زدم چند وقته 

با گوشی زن داداشم پیج ها رو میدیدم 

تو قسمت سرچ فارسی نوشتم رضا گدری اومد بالا 🤔

دکتر رضا گدری _ Dr Reza gadari 

اینم تو قسمت اسمش بود !

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
میشه اسم پیج دکتر گدری رو برام بنویسی چون پیداش نمیکنم 

اگ بازم پیداش نکردین 

بگین ک پیج زنداداشم و بدم بهتون فالووینگ هاشو ببینین گدری رو فالو کرده 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
اگ بازم پیداش نکردین  بگین ک پیج زنداداشم و بدم بهتون فالووینگ هاشو ببینین گدری رو فالو&n ...

پیجو پیدا کردم ولی خصوصیه درخواست دادم اما بالاشم نوشته صفر پست یعنی پستی نداره؟ چرا اینجوریه   

پیجو پیدا کردم ولی خصوصیه درخواست دادم اما بالاشم نوشته صفر پست یعنی پستی نداره؟ چرا اینجوریه   ...

نه دوتا پست داشت ک بینی پرکار بودن

بقیه اش استوری بودن ک هایلایت کرده بود 

از همه کسایی که تو این سایت با خوندن مطب گردیاشون  بهم کمک کردن  ممنونم من  چراغ خامو ...

من الان ۶ ماه از عملم با نادریان میگذره و موقع نوشتن این پست فقط ۲ هفته از عملم گذشته بود.

راستش من الان کااملا ناراضیم!!  بعد دوهفته و برداشتن چسب انقد دکترم ازم تعریف کرد و انچنان گفت این دماغ بعد یه سال عاااالی میشه! که من فک کردم همش ورمه و با رفتن ورمش قراره چه شاهکاری بشه!!

من پولمو دور ریختم . بینی من خیلی بینی معمولی بود یه قوز خیییلی کوچیک داشت و فقط نوکش بزرگ بود  خاستم این دو مشکلو رفع کنه و عکسی که نشونش دادم و مدلی که ازش خاستم نوک بینی خیییلی کوچیکی داشت و اونم گفت خوب میشه  .

من مدل نیمه فانتزی خاستم ولی الان که ۶ ماه گذشته انگار نه انگار که من حتی عمل کردم یه نفرم نمیفهمه🤦🏻‍♀️ ینی فقط لطف کرده و قوز ریز بینیمو برداشته ولی من خاسته بودم نوک بینیمو کوچیک کنه    ولی ذره ایییی کوچیک نشده کلا همون قبلیه مث اینکه حوصله نداشته با وجود اون ۲۲ تومنی که ۶ ماه پیش گرفت دست به دماغ من بزنه!!

خیلی ناراضیم و به هیچ کسم پیشنهاد نمیکنم واقعا 🤦🏻‍♀️

سلام دوستای گلم من دقیقا یک ماهه ک عمل کردم با روزی طلب تو همدان وقتی اتل رو برداشتم اصلا ورم نداشتم بینیم ی حالت خیلی طبیعی داشت ولی الان ورم زیاد شده و دماغم پهن دیده میشه وقتی چسب بینیمو باز میکنم انگار خیلی پهنه و فاصله چشمام زیاد دیده میشه بعد ی مشکلی ک هست سمت چپ بینی انگار پهن تره ینی ی استخون کنار تیغه بینیم از بالا تاپایین حس میکنم ک سمت راست نیست و خیلی ناراحتم ینی چپ و راستم فرق میکنه پره ها متقارن نیست و انگار ی سمت بالا و ی سمت پایین میشه راهنمایی کنید احتمال داره ورم باشه و بعد ها درست بشه راستی چند روزه ک ب خاطر ی مشکلی خیلی گریه کردم میگن گریه ورم رو دائمی میکنه و اصلا نمیخوابه این صحت داره بعد یبار ک چسبو باز کردم برای تعویض دیدم ک دماغم کجه هرچی عکس مینداختم دماغم کج دیده میشد مامانمم میگفت همیشه ک دماغت کجه ولی من باور نمیکردم ک اونروز یقین پیدا کردم این کجی درست میشه ینی مچکرم ک کمکم کنید 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
2810