2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
کسی برا من عکس نفرستاد🙁عزیزم این مورد و اگه عکسشو داری میشه برام بفرستی؟ ایشالا که برای ما پیش نمیا ...

شاید خودش راضی نباشه من درخواست دوستی بهت میدم تو آدرس اینستا شو بهت میدم خودت ازش بخواه

بله

چقدر شد هیزنتون و کی عمل کردید بسلامتی

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدود بیست و الان هفده روز هست که عمل کردم

ممنونم کلا قیمتا رو همین رنجه الان؟

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

سلام بچه ها لطفا یه دکتر خوب تو شیراز معرفی کنین با قیمت مناسب تا 10تومن مثلا بینیم انحراف شدید داره اصلا واسه کج بودنش میخوام عمل کنم تو رو خدا معرفی کنین که این کجیه برطرف بشه نمیتونم برم پیش هرکسی بعد درستم نشه

سخنی با کاربران عزیز ( لطفا این متن کوتاه رو تا انتها بخونید حاصل تجربه چند ساله ی من هستش) نکته ی ...

سلام‌ لطفاااااا کمکم کنین من الان یه سالو نیمه واسه کمبود اعتماد به نفس نرفتم بیرون بینیم گوشتیه و واقعااااا دارم دیونه میشم عمل کنم اما نمیخوام بینیمو خراب کنم خواستم برم پیش ملکی تقریبا یه سال دیگه محبی هم‌ شاید دو سال دیگه الان یحیوی و حسنانی مد نظرمه لطفا اگه کسیو‌پیشناسید بگید یا حداقل درمورد یحیوی و مجتبی ملکی و حسنانی نظر بدین

2810