2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان شما برای عمل بینی براتون تامپون گذاشتن یا اسپلینت داخل بینی دکتر به من گفت در آوردن اسپلینت د ...

من‌امروز اسپلینتم و دراوردم نمیتونم بگم‌هیچی احساس نمی کنی ولی یه لحظه ست و اذیت کننده نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهتون گفته زیاد تغییر نمی کنی به فکر یک دکتر دیگه باش من با ایشون عمل کردم و معمولا هر چی بگه هم ...

عزیزم شما از عملت راضی هستی؟ دکتر رجایی برای بینی کم کار خوبه؟

مبارک باشه از مدل دماغتون راصی ؟

آره از‌مدلش راضیم البته دکتر گفتن‌ خیلی ورم داره بعد از ۲‌ماه تازه شکل اصلیش کم کم معلوم‌‌میشه ... فقط یه ذره کیپ که فکر کنم مال ورم داخلیه ... امیدوارم زودتر برطرف شه

سلام من امروز رفتم پیش دکتر مشاوره دکتر خوش اخلاقیه  اما بینی منو گفت گوشتی و پوست زخیم خیلی ...

بازم همینکه گفتن تغییر نمیکنی و .. همینش خیلیه 

لاقل ادم قبلش بدونه تصمیمش میگیره که عمل کنه یا نه با این همه هزینه و... نه اینکه بره بعد بفهه

خواهش می‌کنم عزیزم کاری‌ نکردم. راستش گوشتی یکی دیدیم که نسبتا خوب بود و راضی بود. راجع به پولکی بود ...

راجب دکتر یوشی ابیانه کاویانی و مخصوصا دکتر مجتبی ملکی اطلاعی دارید؟

من کارای دکتر ملکی واقعا خوشم اومد ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که هرچی تو نت سرچ میکنم اطلاعاتی راجب ایشون یا ادرس مطب نمیاره ،حتی یه شماره ساده هم نیست که تماس بگیریم ولی اینستا پر از عکسای عملشون 

از چنتا پیج پرسیدم گفتن باید شماره بدی خودمون تماس بگیریم 

شما اسلاعی دارید؟

راجب دکتر یوشی ابیانه کاویانی و مخصوصا دکتر مجتبی ملکی اطلاعی دارید؟ من کارای دکتر ملکی واقعا خوشم ...

قبلا که بیمارستان بودم دو تا ازهمکارا پیش دکتر یوشی‌عمل کرده بودند که یکیشون خیلی خوب بود و یکیشون از‌‌ نظر من معمولی بود ولی بعدا تو نت و اینستاگرم خوندم که جز دکترهای ریسکی هست. دکتر ابیانه هم یکی از دوستام عمل کرده که طبیعی و راضی هست. این جا هم‌راجع به ایشون نظرات زیاده. دکتر‌ملکی هم استاد دانشگاه ماست و یکی از دوستام‌پیش ایشون عمل کرده که‌بعدا با یه دکتر‌دیگه ترمیم کرد. منم کاراش و دوست داشتم ولی چون دوستم و دیدیم دیگه پیگیر نشدم. راجع به آدرس نداشتنم‌دوستم‌گفت به خاطر هیئت علمی بودنشه ولی خودم مطمئن نیستم. دکتر کاویانی هم‌‌متاسفانه نمیشناسم.

خدا خیرشون بده این دکترای که الان تو این اوضاع اومدن آنلاین ویزیت می کنن. من یه دکتر خوب پیدا کردم دکتر راستا نه تنها مشاروه آنلاین داره و راحت میشه نوبت گرفت بلکه اومده رایگان کدره ویزیت آنلاین شو می تونید از این فرصت استفاده کنید و به جای مراجعه حضوری از ایشون نوبت بگیرید.https://mavarateb.com/doctor/دکتر_نسرین_راستا من خودم اینجوری نوبت می گیرم

سلام

من عضو جدید هستم و می خوام بدونم کدوم یکی از این دکترها برای بینی غضروفی مناسب تر هستند. لطفا پیشنهادتون رو بهم بگید. ( مدل نیمه فانتزی رو بیشتر می پسندم )
دکتر نادریان
دکتر احمدرضا رجائی
دکتر رضا محسنیان
دکتر جهاندیده
دکتر آمالی 
دکتر بهزاد شهرجردی
دکتر قیصری

2810