2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی بچه ها از دکتر محبی اطلاعی دارید ؟ نمیدونید شرح مطب گردی دارن اینجا و صفحه چنده اگه هست ...

من میخوام با ایشون عمل کنم اگه شما رفتین و کاراشون رو دیدین لطفا به اشتراک بذارین. ممنون

سلام دوست عزیز من پیش ایشون دی ماه وقت عمل دارم از چند نفری که پیشش عمل کردن پرسو جو کردم راضی بودن& ...

بچه هاي. همدان و شما اندر عزیز لطفا اين دو دکتر (جنابی و روزی طلب ) رو مقايسه کنین برای بینی گوشتی 

لطفا قیمت هر دو رو هم بگید 

خیلی ممنون میشم 

من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
بچه هاي. همدان و شما اندر عزیز لطفا اين دو دکتر (جنابی و روزی طلب ) رو مقايسه کنین برای بینی گوشتی&n ...

سلام من جنایی نرفتم چون ساوه بودم و فقط روزی طلب رفتم جنایی میگن خیلی دیر نوبت میده و خودش عمل نمیکنه و میسپاره ب دستیاراش روزی طلب هم هزینش از ۵۲۵۰شرو میشه 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
سلام من جنایی نرفتم چون ساوه بودم و فقط روزی طلب رفتم جنایی میگن خیلی دیر نوبت میده و خودش عمل نمیکن ...

ممنون عزیزم لطف کردید 

روزی طلب گوشتی رو چه طور عمل میکنه ؟ خوبه ؟ 

من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
slm. man mikham ba mohebi amal konam, tamimi nistam. shoma az karash didin?

والله بینی منشی شو خیلی دوست داشتم و چند نفر تو مطب خوب بود ..خودش خیلی بی ادعا و آروم هست بنظرم کارشو خوب بلد بود 

بستگی داره هر کسی چجوری دوست داشته باشه ..هم کار طبیعی دیدم هم فانتزی ..بنظر من ک عالیه ..حالا باز خودتون باید مطب از نزدیک کارهاشو ببین ..کار خراب اصلا ندیدم ازش..ولی بینی داغون و دیدم عالی کرده ..بشارتی هم خیلی تعریفشو میکنن ..نیوشا ضیغمی جدیدا ترمیم رفته پیشش ولی من خودم هنوز نتیجه کارشو ندیدم چون دوستم پیشش عمل کرده با اینکه ترمیمی نبود از گوشش غضروف برداشته دوستم خیلی اذیت شد و الان حدود دوماهه خیلی ورم داره ..بدتر از همه اینکه نگفته بود از غضروف گوش استفاده میکنه

قربونت...دكتر با سابقه ايه،من وقتايي كه رفتم اصلا نديدم ناراضي كمتر پيش مياد ناراضي دربياد! نيمه گ ...

عزیزم خداروشکر که راضی هستی. امیدوارم هر روز بهتر تر هم بشه

منم تو تحقیق های اینترنتیم فعلا ناراضی ازش پیدا نکردم.   

2810