2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هميشه خواننده خاموش بودم اما امروز تصميم گرفتم نظر بدم امروز پيش دكتر برادران  براى مشاور بينى رفتم مطبش خلوت بود دكتر واقعا بى أعصابه به من گفت خيلى سوال مى پرسى گفت  هفتاد در صد تغيير ميكنى ولى انحرافت خوب نميشه. در ضمن من قبل از اينكه برم داخل اتاقش يه خانمى داشت با منشى وقت عمل اوكى ميكرد منشى باهاش ٢٠ تومن قرار داد بست بعد كه من رفتم پيش دكتر به من گفت امروز براى همه ٢١ تومن بستم براى تو هم همين قرار ميدم قيافه من اينجورى بود   🙄🙄🙄🙄🙄 در ضمن گفت حتما بايد بعد عمل كورتون مصرف كنى اين گونه بود كه  برادران از ليست من  خط خورد

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏

[QUOTE=155356600]ترمیم میگن رزینا بشارتی خوبه دوست من پیش محبی علیرضا ترمیم کرد خیلی عالی شده..محبی یکم سخت نوبت بده ...[/

روزینا بشارتی زاده خرابکاری زیاد داره من با چشم خودم یکیو دیدم داغون کرده بود هم تنفس و هم زیبایی شو خراب کرده بود 

خیلی هم بد اخلاقه و مسووولیت کارشو به عهده نمیگیره 

التماس تفکر
[QUOTE=155356600]ترمیم میگن رزینا بشارتی خوبه دوست من پیش محبی علیرضا ترمیم کرد خیلی عالی شده..محبی ...

بشارتی  ترمیمی هارو دیدم خوب انجام داده بود وگرنه خودم هم برای عمل کارهاست نمی پسندم فقط سه تا ترمیمی دیدم خوب درستش کرده بود ..ولی محبی خودم عمل کردم خیلی راضی ام..نمیدونم چرا تو پیج بشارتی امید همه خوب نوشتن در صورت یک دوست منم میگفت اخلاقش افتضاحه

بشارتی  ترمیمی هارو دیدم خوب انجام داده بود وگرنه خودم هم برای عمل کارهاست نمی پسندم فقط سه تا ...

عزیزم میشه لطفا تجربتون از عمل با دکتر محبی بگید ؟ چند وقته عمل کردید ؟ بینی تون گوشتی بود یا استخوانی ؟؟ 

2810