2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015406 بازدید | 66527 پست
دوستان هستین؟ اگه جواب بدید واقعا ممنون میشم دکتر من باوجود اینکه تاکید دارم روی سربالا نبودن بینی ...

نه نگران نباش چسب باعث سربالا شدن نمی شه و بعد از مدتی اصلا سربالایی اول رو نخواهد داشت

عزیزم میشه بگی مدل بینیت قبل عمل چی بوده و چه ایرادایی داشته؟ الان چه مدلی عمل کردید و مشکلاتتون بر ...

بینی من متوسط بود ،قوز داشت و نامتقارن بود یعنی سمت چپ از  راست بزرگتر بود.الانم ایرادهاش گرفته شده من دوسش دارم ولی نمی دونم بگم چه مدلیه.و هر روز که گذشت بهتر و بهتر شد.اصولا اگر بینی خوب جراحی شده باشه به مرور زیباتر می شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من 9ماهه عمل کردم اصفهانم دکتر حنیف اخوت قبلا هیچ مشکل تنفسی نداشتم فقط برازیبایی عمل کردم الان تنفسم خ سخت شده مخصوصاشبا بادهن نفس میکشم خ زجرمیکشم خدالعنتش کنه توبینیموک باچراغ قوه نگاه میکنم یچیزی مثل گوشت هست ک راه تنفس رابسته اون دکتر اشغال میگه بیادوباره عملت کنم بینیتو پهن کنم تابتونی نفس بکشی اخه کیو تاحالادیدین بره بینیشو پهن کنه؟ یامیگه باهاش کناربیا اگه تجربه ای دارین خاهشابگین خ ناراحتم وگریه میکنم طلافروختم براعمل بینی والان این شدنصیبم خ بدبختم کمکم کنید شما تنفستون عالیه بعدعمل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   

سلام

پس از مدتها اومدم دوباره.

بچه ها من دیروز یه آقای رو دیدم که بسیار بینی زیبایی داشتن. خیلی تمیز شیک مرتب  قرینه و...

خیلی مشتاق شدم ببینم دکترش کیه که از همسرم خواهش کردم ازشون بپرسه. وقتی پرسید گفت دکترم داریوش آبرومنده.

من تو اینستا گشتم ولی پیج نداشت. شما چیزی ازش نشنیدین؟ اطلاعاتی ندارین؟

مطب گردی 
سلام پس از مدتها اومدم دوباره. بچه ها من دیروز یه آقای رو دیدم که بسیار بینی زیبایی داشتن. خیلی تم ...

دكتر ابرومند كارهاي قديمش خيلي معمولي بود و از نظر من زيبايي نداشت ، شايد در طي اين سال ها تغيير سبك داده

دوستان از جراحي هاي دكتر عاليان شناختي دارين؟كسي هس پيش ايشون عمل كرده باشن؟

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
دكتر ابرومند كارهاي قديمش خيلي معمولي بود و از نظر من زيبايي نداشت ، شايد در طي اين سال ها تغيير سبك ...

قدیمی یعنی چند سال پیش؟

این آقا دو سال پیش عمل کرده بود.

میدونی کار تمیز مرتب و بی ایرادی یود.

میتونم بپرسم سلیقه شما تو بینی چیه؟

مطب گردی 
عالیه حرف نداره

کلی ناراضی داره چرا دیگرانو گمراه میکنی👎👎👎👎👎👎👎👎...اگه کسی به واسطه این تعریف و تبلیغ بیجای تو با این دکتر مزخرف عمل کنه و ناراضی باشه مطمئن باش دامنتو میگیره آه و نفرینش

قدیمی یعنی چند سال پیش؟ این آقا دو سال پیش عمل کرده بود.  میدونی کار تمیز مرتب و بی ایرادی یو ...

حدود ٥-٦ سال پيش دو نمونه ي خانم ديدم

سليقه من به كارهاي دكتر رجايي شبيه هست، بيني هاي صاف و قرينه

البته دكتر رجايي هم چندين سال قبل كارهاشون مثل الان نبود و اون زمان اصلا انتخاب من نبود

2810