2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان اینجا کسی از دکتر نبی الله شریعتی خبر داره؟ میدونین کارش چجوریه قبل سال برام گفتن ٧ تومن ...

عزیزم می دونم پست شما و تاپیک قدیمیه اما شما با دکتر نبی اله شریعتی عمل کردی؟

ممنون عزیزم🌷🌷 احتیاجی نیست شبها بزنم ؟تاثیری توزودتر کم شدن ورم داره؟ چون دکترم گفت نمیخواد بزنی ...

من نزدم. تنها چیزی که تو کم شدن ورم موثره گذشت زمانه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
ربکا جان شما همچنان از عملتون راضی هستید؟ دکتر ابیانه انحراف رو میتونه درست کنه؟ میترسم بعد یکسال بر ...

من تقریبا راضی ام نمیتونم بگم رضایت کامل دارم

هیچ دکتری نمیتونه انحراف رو صددرصد درست کنه. یکی از دوستام انحراف ظاهری داشت اون خوب شده فقط پره هاش یه کم نامتقارنه که فکر میکنم بعد از یکسال بهتر بشه. یک نفر دیگه هم شنیدم که انحرافش درست نشده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
امروز وقت مشاوره گرفتم از فرشید آچاک و هفته آینده هم میرم سامان خرمی نژاد به نظرتون دکترای خوبی هستن ...

سامان خرمی نژاد رو نمیشناسم.خواهر دوستم پیش اچاک عمل کرده راضیه 

ستاره وربکا جان شماهم عمل کردید واینکه چن ماه بعدعمل  نوک بینی فرم میگیره

نه عزيزم من عمل نكردم ولي اطرافيانم عمل كردن و رونايي كه گوشتي بودن تا بيشتر از يك سال هم طول كشيد كه ورما كامل رفت و شكل اصلي بيني خودشونكاملا  مشخص شد....استخونيا هم بيشتر از ٦ ماه خودشو نشون ميده

والا اینجا که نمیشه عکس گذاشت چون پاک کردنش کار حضرت فیله😂 به من گفتن بینیت 70 درصد بهتر میشه که شد ...

کاش عکس قبل و بعد بزاری  پلییییز

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

دوستان هستین؟

اگه جواب بدید واقعا ممنون میشم

دکتر من باوجود اینکه تاکید دارم روی سربالا نبودن بینیم

هر بار که چسب رومیخوام عوض کنم اون چسب یورو حسابی بالا میکشه 

نمیدونم چیکار کنم 

میترسم سربالا بشه 

وسر بالا اصلا به صورتم نمیاد

خواهشا اگه تجربه دارید بگید ممنونتونم🌷

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
2810