در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچها من ۱۲ روزه عمل کردم چند بار دستم توی خواب خورده به بینیم خطرناک نیست ؟ خیلی میترسم کسی ...
دوست من یکماهه عمل کرده و همین اتفاق افتاده
میگه انقدر دردم گرفت که حس کردم دنیا داره دور سرم میچرخه
ولی چیزیش نشده و پیش دکتر هم رفته و فهمیده الحمدلله مشکلی براش پیش نیومده
بیشتر مواظب باشین لطفا
به اعماق درونت برو ، شگفتزده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیقترین لایههای وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد ❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها سلام بینی منو دکتر ارسطو اشتری تخریب کرده هم مشکل تنفسی دارم وهم چسبندگی روی بینیم قوز اومده زین اسبی شده سمت راستم هیچ عصروفی نداره خود دکترم بی ادب بیشرف حتی قبول نکرد ترمیم کنه یک خانومی تومطب گذاشته به دلایل مختلف میخواست بچاپه منو خواهشا یک دکتر ترمیمی خوب معرفی کنید دکتر تقوی خوبن
دوستان میشه راهنماییم کنین. من ۱۰ سال قبل بینیمو عمل کردم ولی خیلی بد شده بود و سوراخا نامتقارن اما دیگه شرایط مالی عمل دوباره رو نداشتم به اضافه این که ازدواج کردم و بچه دار شدم و نشد که دوباره عمل کنم. الآن میخام عمل کنم لطفا یه دکتری رو معرفی کنین که عمل ترمیمی رو برام انجام بده با قیمت نهایتا ۱۰ میلیون و این که بینیم گوشتیه
پیش چندتا دکتر رفتم قبول نکردن ترمیمم کنن میگن ریسک داره نمیدونم پیش کی برم که گند دکتر اشتری جمع کن ...
راستش من خودم با دکتر رجایی عمل کردم و دلیل انتخاب ایشون هم یه ترمیم خیلی موفق بود که ازشون دیدم الان این عمل رو هایلایت کردن تو پیجشون ولی زیاد ترمیم قبول نمی کنه با این وجود دکتر با دانشی هستن ضرر نداره تو گزینه هاتون بذارید دکتر تقوی و باستان نژاد هم برای ترمیم خیلی اسمشون شنیدم همه رو با دقت بررسی کنید و این بار بی گدار به آب نزنید متاسفانه اشتری من یه نفر دیگه هم دیدم که بینیش زین اسبی شده بود و وقتی ایشون رفته اعتراض کرده با لحن خیلی بدی باهاش برخورد کرده
دوست خوبم پیشنهاد من اینه با این مشکلاتی که گفتی، اول تو شهر خودت به یه دکتر متخصص گوش حلق بینی مراج ...
شما دکترهایی که خط زدی میشه اینجا بگی ایا در مورد دکتر محمد حسین طاهریان اطلاعاتی داری اخه من قصد دارم پیششون تا دوسه ماه دیگه عمل کنم ممنون می شم اگه کسی چیزی در مورد ایشون می دونه بهم بگه خلاصه خیلی سردرگم و کلافه ام