2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر علوی، دکتر حسنانی

عکس و ببین واقعا میشه کاری کرد؟؟میخوام کلا ایندفه یجوردیگه عمل کنم میخوام نیمه فانتزی بشه ایا این دکترا کارشون خوبه و اینکه اصن بهم میاد نیمه فانتزی نظربدین صورتم یکم ظریفه 

سلام خانوما امروز رفتم اتل بینیمو برداشتم اما بینیم هنوز کیپه کیپه توروخدا کسی بوده مثه من باشه بعد خوب بشه؟میشه تجربه هاتون رو بگین خیلی نگرانم راه حلی داره خوب شم؟

بچه ها یه پیجی تو اینستا هست خیلی خوبه کلا درمورد مراقبت های عمل بینی هستش به نظرم یه سر بزنین. من یه ماهه عمل کردم واقعا خیلی به دردم خورد جواب همه سوالام اونجا بود. واقعا عالیه

https://instagram.com/tajrobe.amal.bini?igshid=fle8kk34ablr

انگار فقط شکستگی رو اصلاح کرده

بینی منم دقیقا همین شکله دقیقا هم همون سمت شکستگی مثل مال شما داره

ببین من خالم بینیش گوشتی بود بعد دو سال ورماش خوابید ، ولی خیلی کوچیک بازم نشده

دکترت کی بود؟

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
منتظر جواباتون هستم فردا میام میخونم مرسی

بنظرم تاپیک ترمیم بینی سر بزنی بهتره

ولی بهتر نیست یبار مشاوره پیش دکتره دیگه بری بگه اصلاح میشه یا ورمه؟

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

من خودم میخوام پیش علوی ترمیم کنم کارش خوبه بینیه منم متقارن نیس گفته با بیحسی برات درست میکنم. باز خواستی بهت شمارشو بدم زنگ بزن سوال کن

میشه برای مشکلم یه صلوات بفرستین؟! ممنونم💖

سلام خانوما امروز رفتم اتل بینیمو برداشتم اما بینیم هنوز کیپه کیپه توروخدا کسی بوده مثه من باشه بعد خوب بشه؟میشه تجربه هاتون رو بگین خیلی نگرانم راه حلی داره خوب شم؟

2810