2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015370 بازدید | 66527 پست
 واااای عزیزم نجفی اصلااااااا افتضاااح پر ریسکه قبلا هم زیر دستش میگن ی نفر فوت شده ب شدت ناراض ...

ااا مرسی عزیزم پس حذف شد

عکساشو هم بیشتر دقت کردم تیغه های بینی پهنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ربکا جان عکس های شما رو دیدم بینی تون خیلی خوب شده بود. اما یکی از دلایل تردید حدی من هم در مو ...

مرسی😍واقعا نمیدونم عزیزم. شاید استخون بینی رو خوب سوهان نمیزنه که قوز درمیاد‌‌. انتخاب دکتر تصمیم سختیه امیدوارم بتونین یه دکتر خوب پیدا کنین

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
زیباجویان عزیز 😅 لطفا نظرتون رو در مورد دکتر محمدرضا نجفی هم بگید پیج _saraprh هم پابلیکه ببینید ...

عزیزم نجفی پرریسکه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلااام بچه ها  من بعد از دوماه که چسب زدم دو روزه که دیگه چسب نمیزنم ببنیم خیلی باد داره طبیعی ...

سلام. بعد از یکی دو هفته که از نزدن چسب بگذره ورم بینی کم میشه ولی در کل ورم بینی یک سال طول میکشه تا فروکش کنه

دو هفته عمل کردم رو چسب زدن استرس دارم چون مطب نمیرم خودم میزنم

استرس واسه چی؟ منم از اول خودم چسب زدم

سلام. بعد از یکی دو هفته که از نزدن چسب بگذره ورم بینی کم میشه ولی در کل ورم بینی یک سال طول میکشه ت ...

ممنون عزیزم🌷🌷

احتیاجی نیست شبها بزنم ؟تاثیری توزودتر کم شدن ورم داره؟

چون دکترم گفت نمیخواد بزنی اگر خواستی بزنی فقط رو تیغه رو بزن چسب یو رو نزن 

دو هفته عمل کردم رو چسب زدن استرس دارم چون مطب نمیرم خودم میزنم

میخوای یه بار بزن برو مطب ببینه درست زدی یا نه 

بعد دیگه خیالت راحت میشه 

یا موقعی که برای خودتو میزنه فیلم بگیر از چسب زدن

دوستان من دو ساله دارم تحقیق می کنم بین دکتر نادریان و فتح سامی  دکتر نادریان رو ازش خیلی نار ...

سلام ميشه بگين كسايي كه از دكتر نادريان ناراضي بودن در چه موردي بود نارضايتيشون؟؟؟؟

سلام دوستان

مرسي از همه ي كسايي كه لطف داشتن

و نتونستم متاسفانه خوب جواب بدم 

من ٥ شهريور عمل كردم 

صبح ساعت ٧ كلينيك بودم و ٨ رفتم داخل و١١ تو بخش بودم

١٢ هم مرخصم كردم

بعد عمل خيلي خوب به هوش اومدم ، بالا نياوردم ، سرگيجه هم نداشتم كلا همه چي خوب بود

ولي شب عمل ورمم فوق العاده زياد شد

روز بعد از ورم و كبودي زياد چشام كلا بسته بود و جايي و نميديد 

از روز سوم كاهش ورم داشتم و امروز كه روز چهارم باشه خيلي بهتر شده 

تا اينجا هنوز تو مرحله ي چرا اينكارو كردم هستم😂😂😂

من درد خيلي زيادي هم داشتم كه ميتونم بگم اصلا مسكن جواب نميداد

يه جورايي خيلي اذيت شدم ، و اينم بگم كه كلا من بدنم خيلي بد ورمه و زود كبود ميشه

به طور كلي بگم از روند جراحي راضي بودم ، تيم دكتر خيلي خوب و مهربون بودن ، كلينيك هم خيلي خوب بود ، خود دكتر از همون اول مياد بالاسرت و ازت ميپرسه كه چيكار كنيم برات !!!!!

فعلا كه رضايت و نارضايت بودن و تا سال ديكه اين موقع چيزي نميتونم بگم 🙈🙈 

اميدوارم اين يه هفته ي اول زود بگذره و منم از اين سنگيني و درد راحت بشم 🥺🥺🥺🥺

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810