در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
منظور از کانتور انداختن یا خط انداختن پره های بینی اینه که کناره های بینی دقیقا جایی که ازونجا بینی رو کانتور میکنی تو آرایش، بره تو و تورفتگی داشته باشه که من نمیپسندم اصلا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عملشون طبیعیه و از نظر بوییایی و تنفس هم مشکل ندارن از این نظر خیلی خوبه ولی خیلی بینی و کوچیک نمیک ...
اهان اگر اینا باشه خوبه
چون به نظرم همچین دکتر کم ریسکه و اینکه منم استخونی غضروفی ام که با توجه به چنین روالی احتمال اینکه بینیم خوب بشه هست. منچن تا استخونی طبیعی خوشگل دیدم ازش
آره اینم هست منم یکم دیگه با این اوضاع دکترا فکر کنم راضی شم به همین فقط اصلاح اینستا داره دی ...
نه اینستا نداره
ولی شانسی با یکی تو اینستا دوست شدم که مماخشو پیش دکترنجات پور عمل کرده بود ۸ سال قبل و گقت همه دوست و آشنا و خانواده هم پیش اون عمل کردن. بینی بعدی ها که جدیدتر عمل شده بود بهتر از خودش بود و خواهرش که ۵ماه قبل عمل کرده بود عکسشو فرستاد عالی بود
آره اینم هست منم یکم دیگه با این اوضاع دکترا فکر کنم راضی شم به همین فقط اصلاح اینستا داره دی ...
بیین من خیلی دکترا مد نظرم بوو و کمی تا قسمتی هنوز هم هستند اما تحقیق میکردم بعضی بینیا رو معرگه در میاوردن خیلیا رو هم خراب میکردن. به این دکتر میگن پرریسک یاوعالی میشی یا اصلا خوب نمیشی که به نظرم بینی روی صورت واقعا ارزش ریسک نداره. بنابراین یک دکتر کم ریسک که تر و تمیز در بیاره گزینه معقولانه تری هست. ضمنا بینی طبیعی زیباییش بیشتره به نظرم هالیوودی تر و جهانی تره 😊