2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم منظورت از کانتور انداختن چیه عزیزم میشه توضیح بدی یکم

سلام عزیزم 

منظور از کانتور انداختن یا خط انداختن پره های بینی اینه که کناره های بینی دقیقا جایی که ازونجا بینی رو کانتور میکنی تو آرایش، بره تو و تورفتگی داشته باشه که من نمیپسندم اصلا

نجات پور دوستان ما عمل کردن راضی بودن ولی من از مدل بینی هاشون خوشم نمیاد سلیقه ایههه حسینی اقدم هم ...

میشه بگی چه مدلی بود که نپسندیدی شما؟

مقلا ممکنه نیمه فانتزی دوست داشته باصی ولی ایشون طبیعی عمل کنه یا چیز دیگه ای لطفا کمی توضیح بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چه مدلی بود که نپسندیدی شما؟ مقلا ممکنه نیمه فانتزی دوست داشته باصی ولی ایشون طبیعی عمل کن ...

عملشون طبیعیه و از نظر بوییایی و تنفس هم مشکل ندارن از این نظر خیلی خوبه

ولی خیلی بینی و کوچیک نمیکنه و فقط عیوب رو برطرف میکنه

من چون بینیش همچنان بزرگه و تغیر خاصی ایحاد نشده دوست ندارم البته اونایی که دیدم گوشتی بودن من خودم استخوانی ام 

عملشون طبیعیه و از نظر بوییایی و تنفس هم مشکل ندارن از این نظر خیلی خوبه ولی خیلی بینی و کوچیک نمیک ...

اهان اگر اینا باشه خوبه

چون به نظرم همچین دکتر کم ریسکه و اینکه منم استخونی غضروفی ام که با توجه به چنین روالی احتمال اینکه بینیم خوب بشه هست. من‌چن تا استخونی طبیعی خوشگل دیدم ازش 

اهان اگر اینا باشه خوبه چون به نظرم همچین دکتر کم ریسکه و اینکه منم استخونی غضروفی ام که با توجه به ...

آره اینم هست منم یکم دیگه با این اوضاع دکترا فکر کنم راضی شم به همین فقط اصلاح 

اینستا داره دیدی؟ یا حضوری؟

آره اینم هست منم یکم دیگه با این اوضاع دکترا فکر کنم راضی شم به همین فقط اصلاح  اینستا داره دی ...

نه اینستا نداره

ولی شانسی با یکی تو اینستا دوست شدم که مماخشو پیش دکتر‌نجات پور عمل کرده بود ۸ سال قبل و گقت همه دوست و آشنا و خانواده هم پیش اون عمل کردن. بینی بعدی ها که جدیدتر عمل شده بود بهتر از خودش بود و خواهرش که ۵ماه قبل عمل کرده بود عکسشو فرستاد عالی بود 

آره اینم هست منم یکم دیگه با این اوضاع دکترا فکر کنم راضی شم به همین فقط اصلاح  اینستا داره دی ...

بیین من خیلی دکترا مد نظرم بوو و کمی تا قسمتی هنوز هم هستند اما تحقیق میکردم بعضی بینیا رو معرگه در میاوردن خیلیا رو هم خراب میکردن. به این دکتر میگن پرریسک یاوعالی میشی یا اصلا خوب نمیشی که به نظرم بینی روی صورت واقعا ارزش ریسک نداره. بنابراین یک دکتر کم ریسک که تر و تمیز در بیاره گزینه معقولانه تری هست. ضمنا بینی طبیعی زیباییش بیشتره به نظرم هالیوودی تر و جهانی تره 😊

بچه ها میگم بیاین ی واتسآپ جدید بزنیم جدیدا هر کی هر تحقیقی میکنه با هم به اشتراک بذاریم به نتیجه بر ...

باز کردید به منم اطلاع بدید ، خیلی وقته گروه قبلی پره و نمیشه وارد شد

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
نه اینستا نداره ولی شانسی با یکی تو اینستا دوست شدم که مماخشو پیش دکتر‌نجات پور عمل کرده بود ۸ سال ...

قبل عمل انحراف هم داشت؟

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
زیباجویان عزیز 😅 لطفا نظرتون رو در مورد دکتر محمدرضا نجفی هم بگید پیج _saraprh هم پابلیکه ببینید ...

واااای عزیزم نجفی اصلااااااا افتضاااح پر ریسکه قبلا هم زیر دستش میگن ی نفر فوت شده ب شدت ناراضی داره کامنتاشم میبنده 

●دکتر شهرام رضایی هنجنی● مطب: پاسداران شمالی، پایینتر از سه راه اقدسیه، نبش نارنجستان 12، پلاک 577. ...

تهران چند تا دکتر به این اسم هست؟

ینی دکتر شهرام رضایی متخصص گوش و حلق و بینی

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

2810