2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه؟

من خیلی دنبال دکتر گشتم تحقیق کردم اصلا یه دکتر که بتونی اعتماد کنی نیست، از طرفی مطب هم که میری نمونه بالای یکسال تک و توک پیدا میشه ، ماشاالله هر کی هم میپرسی همه راضین ولی میای تو نت تحقیق میکنی پر ناراضی

من دماغم گوشتی هست، ولی ۱۵سالگیم ضربه دید رفتم عکس گرفتم ،رادیولوژیست گفت شکسته دکتر گفت نشکسته 

و بعدها متوجه شدم که شکسته هر سال داره کج تر میشه و شکستگی به اصطلاح قوز کاذب ایجاد کرده، تیغه بینیم از داخل کامل کج شده ولی بافت گوشتی بینیم نمیزاره زیاد تابلو بشه، ولی نیم رخم معلومه و سه رخم فاجعس شبیه ذوزنقه میشه

با این اوصاف دکتری که حداقل این شکستگی انحراف بتونه اصلاح کنه که یه سال بعد برنگرده میتونین معرفی کنید. نمیخوایم مثل شایلین بشم بنده خدا این همه مطب گردی کرد اخر سرهم دوباره انحرافش برگشت

باز پره نا متقارن و حس ابریزش بینی میشه تو مطب با بی حسی یکاریش کرد ولی انحراف چی

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ من خیلی دنبال دکتر گشتم تحقیق کردم اصلا یه دکتر که بتونی اعتماد کنی نیست، ...

عزیزم من خودم مطب رجایی نرفتم اما شبیه اون چیزی که شما توصیف کردین رو تو نمونه های رجایی دیدم اما باز خودتون تحقیق کنید من صرفا اسم دکتر رو گفتم جز گزینه های خودم هست اما هنوز نرفتم بابت کرونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها حالتون خوبه؟ من خیلی دنبال دکتر گشتم تحقیق کردم اصلا یه دکتر که بتونی اعتماد کنی نیست، ...

شایلین با برادران جراحی کرد؟؟ یعنی آبریزش داره و پره های ببینش نامتقارنه؟؟

عزیزم من درمورد طاهریان چیز زیادی نشنیدم با چنتا از بیماراشون که تو اینستا صحبت کردم که راضی بودن گف ...

وقت دهیش من زنگ زدم گفت مهرماه پرشده ولی در مورد غضروف چی ی نمی دونم

بله، انحراف بینیش برگشته بعد یه سال، مثل اینکه نا متقارن هست 

نه ابریش نداشت

ولی میگفت بعدا تو مطب دیده ناراضیا زیاد، قوز بینی هم دیده که اکثر بیمارا بعد عمل دارن و ژل میزده دکتر

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
عزیزم من خودم مطب رجایی نرفتم اما شبیه اون چیزی که شما توصیف کردین رو تو نمونه های رجایی دیدم اما با ...

اره دیدم که رجایی نوک بینی رو میگه به جمجمه سر متصل میکنه تا منحرف و جابجا نشه، ولی متاسفانه نمونه قوز کاذب مثل بینی من تو هایلایت داره و میگه پیوند غضروف لازمه، هزینه جراحیش با پیوند غضروف هم ۲۶ م هست که خیلیه برا من

این کامنت سایلین رو من تو گوشیم نگه داشتم👇🏻👇🏻

ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره
بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده میشه
این خطا در کارهای برادران بسیار بسیار رایج هست متاسفانه
و ایشون با تزریق ژل (کلاژن)، گودیها رو صاف میکنند تا برامدگیها برطرف بشه

من به این دکتر لقب "دکتر ژلی" رو دادم و عمیقا فکر میکنم به واقع همین لقب برازنده بی تجربگی و ناپختگی کارهای ایشان هست!

اما یک سوالی خیلی در مورد برادران برام عجیبه؛ چـــــــــــرا توی تمام تحقیقات و مطبگردیهای من، اون زمان کسی واقعیت رو در مورد ایشون مطرح نمیکرد؟!!

این کامنت سایلین رو من تو گوشیم نگه داشتم👇🏻👇🏻 ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره بلکه ...

صفحه ۳۰۹۹

اره واقعا همین امروز هم یک اکانت بود که باز بود و استوریشو دیدم بینی کاملا کوفته ای بود و اصلااا زی ...

سلام عزیزم منظورت از کانتور انداختن چیه عزیزم میشه توضیح بدی یکم

مامان دوقلو ها
اره واقعا همین امروز هم یک اکانت بود که باز بود و استوریشو دیدم بینی کاملا کوفته ای بود و اصلااا زی ...

خدای من چطور میشه بینی و دکترااااا

چیکار باید کرررررررررررررررررررررررررررررررررررررد

از طرفی ادم میگه همه دکتری خوب و بد دارن 

از طرفی خب نه دکتری پیدا کرد که نداشته باشه

سلام دوستان عزیز الان بخاطر شرایط کرونا متاسفانه نمیشه مطب گردی کرد بین دکتر نجات پور ودکتر یوسف حسی ...

نجات پور دوستان ما عمل کردن راضی بودن ولی من از مدل بینی هاشون خوشم نمیاد سلیقه ایههه

حسینی اقدم هم خواهر دوستم عمل کرده راضیه اما نمونه اینستاشو من دیدم خوشم نیومد

ولی باز بپرسید و ببینیییییید و تحقیق کنیییید

سلام آتنا جان امیدوارم عملت به بهترین شکل پیش بره و یک مماخ خوشگل با نوک نه گرد نه تیز فاصله لب و ب ...

دقیقااااااااااا همه اینایی که گفتی مد نظر منم هسسست  

نجات پور و من کارشو دیدم چند نفرو 

2810