2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من ۹ روزه عمل کردم دکتر بعد ازباز کردن اسپلینت بهم پماد تتراسایکلین داد وگفت داخل وبیرون بخیه ها روچ ...

بمن عزیزم پماد ویتامین Aداده که از اول بعد از دراوردن تامپون دارم استفاده میکنم اما باعث شل شدن چسب اتلم نشده ولی بنظرم اگر برای شما چسبش شل شده زنگ بزنید مطب و اطلاع بدین شاید لازم باشه براتون برش دارن یجا خوندم شل شدن چسب باعث بد فرم گرفتن بینی میشه امروز زنگ بزنید مطب دکترتون بازم اونا بهتر راهنماییتون میکنن

من ۹ روزه عمل کردم دکتر بعد ازباز کردن اسپلینت بهم پماد تتراسایکلین داد وگفت داخل وبیرون بخیه ها روچ ...

فقط شما تنفستون از بینی چطوره؟ من بعد از دراوردن تامپون بکل بینیم کیپ شده و از دهن نفس میکشم .شما بعد از۹ روز تنفستون بهتر شده?

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرفتگی بینی اوایل خیلی طبیعی هست سعی کنید هر ۴تا ۶ ساعت مرتب شستشو بدید علت اصلی گرفتگی ممکنه وجود ل ...

بنظرتون زوده اگه فردا برم مطب اتل بینیمو بردارم؟شنبه عمل شدم

مرسی عزیزم مرتب شستشو میدم جلوی بینیم پرهاش ورمش کمتره اما انتهای بینیم خیلی ورم داره  اما موقع ...

نه اصلا نترس، چسبندگی نیست به خاطر ورم داخلی هست فقط مرتب بشور و با اون پماد چرب کن.الان دکتر هم بری همینو بهت می گه.

خانومی بینیم از بالا تا پایین عین مستطیل شده پهن وتخت  انگار نوکش هیچ مدلی نداره .بینی خودم تیغ ...

می دونم چی می گید کاملا طبیعیه و چون بینی تون گوشتی بوده ورمش بیشتر هم هست .حتما به پزشکتون مراجعه کنید برای بینی گوشتی گاهی ممکنه پزشک تشخیص بده و در ماه های اول تزریق در بینی انجام بشه.

فقط شما تنفستون از بینی چطوره؟ من بعد از دراوردن تامپون بکل بینیم کیپ شده و از دهن نفس میکشم .شما بع ...

عزیزم برای شما چون آتل داره فکر میکنم کیپ باشه

برای من هم آتل وهم تامپون روباهم درآورد 

من الان تنفسم کامل نیست حس میکنم بخاطر التهابه ولی کیپه کیپم نیست

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
سلام همتا جان منم خیلی دنبال این بودم در مورد محمد حسین طاهریان نظر بگیرم ولی ظاهرا کسی اینجا چیزی ن ...

مرسی عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی.نمیدونم چرا دکتر خوب دیگه نیست منم تازگی اسم دکتر باستانی نژاد و خوش سیرت و خیلی شنیدم میگن کارشون خوبه ینی راجب این دو تام کسی اطلاعاتی نداره؟

عزیزم برای شما چون آتل داره فکر میکنم کیپ باشه برای من هم آتل وهم تامپون روباهم درآورد  من ال ...

مرسی عزیزم خداکنه بخاطر اتل باشه میترسم دیگه نتونم راحت نفس بکشم ..انشالله مشکل شماهم بزودی حل بشه

مرسی عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی.نمیدونم چرا دکتر خوب دیگه نیست منم تازگی اسم دکتر باستانی نژاد و ...

البته باستانی نژاد منم شنیدم خوبه ولی یکی از دوستانم پیشش عمل کرده خودش می گفت  راضی نیست و یکم افتادگی بعد دوسال پیدا کرده حالا نمی دونم بخاط این بود که چسب نزده یا چی ولی دکتربهش گفته بیا درستش می کنم ولی خواهرش هم پیش همون باستانی نزاد عمل کرده خوب شده البته شانسیه . راستی شما در مورد طاهریان چی شنیدی ؟؟؟؟ چون من دارم روش فکر می کنم 

البته باستانی نژاد منم شنیدم خوبه ولی یکی از دوستانم پیشش عمل کرده خودش می گفت  راضی نیست و یکم ...

عزیزم من درمورد طاهریان چیز زیادی نشنیدم با چنتا از بیماراشون که تو اینستا صحبت کردم که راضی بودن گفتن مشکلی نداره یه خانومی هم گفتن دوستم پیششون عمل کردن راضیه فقط یه کم سرش بزرگه.شما نمیدونی نوبت دهیشون چه جوریه؟ و اینکه کار پیوند غضروف هم انجام میدن یا نه؟

2810