2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شما واقعا چه خوب مطب میرید و میگردید جزو لیستتون دکتر عالیان و سلطانی فر نیست ؟ یا اطلاعاتی راجبشون ...

عزیزم دکتر عالیان یه زمانی جزو گزینه هام بودن ولی خط خوردن

من تو مریضاشون چندتا دایرکت ناراضی داشتم و اینکه تبلیغاتشون خیلی زیاده. و اینکه اگر دقت کنید فیلم از جلو بینی نمیذارن یا خیلی کم میذارن. یکی بعد مدت ها و اعتراض دیگران گذاشتن ترسیدم کامنت گذاشتم اقای دکتر چزا انقدر سوراخ های بینی غیر قرینه ست نوشتند شکست نوره یا زاویه دوربینه ! در حالیکه خیلی بعسده چرا باید فیلیم که واسه نمایش در اینستا میذارن چنین خطای دید بطرگی داشته باشه . اینجا بود که یکی از مریضاش خودشون بهم دایرکت دادن و گفتن شکست نور جی این گروه پر از تبلیغ دروغن و خلاصه خیلی از عملش ناراضی بود و یکی دو نفر دیگه هم همینطور منم قیدشونو زدم 

سلام خانوما کمکککککک  به دادم برسید

من بینیمو دیروز عمل کردم امروزم تامپون بینیمو دکتر دراورد الان دیواره های بینیم شدید ورم کرده وبینیم  کیپ شده نمیتونم نفس بکشم ایا بعداز برداشتن اتل بهتر میشه بینیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بینی من گوشتی هست

مشاوره پیش دکتر اتوسا ضیغمی رفتم گفت چون از داخل سوراخ بینی کوچیک هستن  شاید بعدا از لحاظ تنفسی مشکل پیدا کنی  چون روش عمل من بسته هست  ولی من عمل میکنم  ولی این شرط هم میزارم

کسی میتونه کمک کنه

اگه روش باز عمل کنم این مشکل پیش نمیاد

دکتر خوب کسی میتونه معرفی کنه

شما واقعا چه خوب مطب میرید و میگردید جزو لیستتون دکتر عالیان و سلطانی فر نیست ؟ یا اطلاعاتی راجبشون ...

واقعا؟؟؟

من آخرین انتخابم بود دکتر عالیااان  

اخه دکتر سلطانی فر هم اینجا گفتن خرابی داره و خوب نیست

دیگه واقعا دکتری تو نظرم نیست

هر دکتر ی رو انتخاب میکنم انگار خرابی داره و بد میشه

سلام خانوما کمکککککک  به دادم برسید  من بینیمو دیروز عمل کردم امروزم تامپون بینیمو دکتر د ...

سلام ،مبارک باشه😊😊😊

در حال حاضر کار خاصی نمی شه کرد روزای اول اوجِ ورم هست به مرور بهتر می شه یه هفته ی اول روزای سخت و کلافه کننده ایه.نگران نباش این حالتتون کاملا طبیعیه.سعی کنید مایعات زیاد مصرف کنید.

سلام ،مبارک باشه😊😊😊 در حال حاضر کار خاصی نمی شه کرد روزای اول اوجِ ورم هست به مرور بهتر می شه یه ...

مرسی عزیزم

انقدر بینیم کیپه که حتی نمیتونم شستشو بدم میترسم عفونت کنه بنظرتون زنگ بزنم مطب؟  واینکه بنظرتون بعد از برداشتن گچ بینیم تنفسم بهتر میشه؟

مرسی عزیزم انقدر بینیم کیپه که حتی نمیتونم شستشو بدم میترسم عفونت کنه بنظرتون زنگ بزنم مطب؟  و ...

اصلا نگران نباش آروم آروم شستشو بدید روزای اول ممکنه حس کنید اصلا شستشو نمی شه ولی ادامه بدید و بشورید با کم شدن ورم تنفستون بهتر و گرفتگی کمتر می شه .خودِ من بعد از برداشتن گچ حس می کردم سبک شدم😊😊😊

آقا من خیلی از جراحی بینی میترسم. کلا از هر جراحی ای اما چند روز پیش یه سایتی حیلی نظرمو جلب کرد.

خیلی کااامل درمورد همه چیز عمل بینی توضیح داده بود با کلی فیلم و نمونه کار خود دکتر که واقعا خیلی خوشم اومد.

الان واقعا دو دل شدم نمیدونم چیکار کنم:(((

میذارم سایتشو اینجا شمام برید بخونید اما توروخدا به منم کمک کنید. شما جراحی کردید؟ ترس داره واقعا یا من الکی میترسم؟

https://drmohsenasadi.com/بهترین-جراح-بینی-در-تهران/

دوستان بینی من گوشتی هست مشاوره پیش دکتر اتوسا ضیغمی رفتم گفت چون از داخل سوراخ بینی کوچیک هستن &nb ...

از دكتر ضيغمي ناراضي زياد شنيدم

حتي يكي بود كه بينيش كاملا تخريب شده بود و خود دكتر تو پيجش گذاشت كه اين خانم دروغ ميگه من عملش نكردم

خلاصه حتما بيشتر تحقيق كنيد

و اينكه به حرف يه دكتر استناد نكنيد

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام  به همگي 🌼🌼

خلاصه اين شتر عمل كردن در خونه ي منم خوابيد !!!!

من از اين سايت و نظر همگي خيلي استفاده كردم و وظيفه ي خودم دونستم حتما تجربياتمو به بقيه هم منتقل كنم

من چهارشنبه با دكتر كاميابي نوبت عمل دارم(انشالا اگه خدا بخواد ) 

ميدونم تو اين شرايط واقعا خوب نيست و خطرناكه ولي يه جورايي خيلي مجبور به اين كار شدم ، به خاطر شغلم و شرايط مرخصيم 

خلاصه برام دعا كنيد كه همچي خوب پيش بره 

منم براتون دعا ميكنم دكترتون و زودتر پيدا كنيد

و بينيتون عالي بشه

من الان خيلي وقت نميكنم سايت بيام 

ولي حتما بعد از عمل  خواهم اومد و در اينده از نتيجه ي عمل بينيم براتون ميگم 

بابت كمك همتون ممنونم😊 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810