2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاخره موفق شدم.یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهن ساخت😅

شرح مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی به صورت عکس☝🏼☝🏼☝🏼☝🏼

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام وقت همگی به خیر. متاسفانه جو نی نی سایت برای انتخاب دکتر خوب اصلا قابل اعتماد نبست دیگه من هر د ...

همه ی دکترا ناراضی دارن عزیزم.این طبیعیه،شما باید دکتری انتخاب کنی که ناراضی هاش کمتر باشن و اینکه بینی بیمارسونو نابووود نکرده باشن که غیر قابل جبران باشه.جراحی بینی درصدی ریسک داره چون کار دست انسانه و انسانم جایز و‌الخطا به شرطی که این خطا در حدی باشه که جبران پذیر باشه حداقل اگر خدایی نکرده برای کسی پیش اومد.دکترای با تجربه و متبحر درصد خطاشون کمتره.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

در مورد دكتر رجايي من بيني هاي گوشتي رو وقتي بعد از يك هفته باز ميكنن از نزديك ديدم 

كه بيني خيليي ورم داره جوري كه سوراخ ها متفاوتن از ورم زياد 

و كلا بيني هاي گوشتي رو زياد جمع نميكنن

من اين مورد رو نپسنديدم 

ولي دكتر با سوادي هستند

من گزينه بعديم نادريان هست 

نظرتون راجبش چيه؟

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

دكتر رجايي همه عيوب صورتتو بهت ميگه واقعا 

و زيادم اميدواري نميدن كه بينيت خوب ميشه 

من دوس دارم دكتري كه انتخاب ميكنم براي عمل حرفايي بزنه كه دلگرم بشم و بتونم اعتماد كنم 

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
شما بینیتون گوشتی بوده یا استخونی؟؟

گوشتی بودم 

راضی ام 

15 تمن دادم 

طبیعی عمل کردم 

مشکلیم ندارم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دكتر رجايي همه عيوب صورتتو بهت ميگه واقعا  و زيادم اميدواري نميدن كه بينيت خوب ميشه  &nb ...

به قول شایلین جان به نظرم بهتره دکتر نتایج واقع بینانه بهت بده و با امید واهی سطح توقعتو جوری نبره بالا که بعد از عمل همش غصه بخوری.

من ی نمونه کم گوشتی از دکتر رجایی دیدم همون خانومی که ۲ سال گذشته بود.نسبت به قبلش خیلی خوب بود واقعا!جوری که من تشخیص ندادم بینی قبل گوشتی بوده.ولی خب از ۱۰ به بینیش ۷ میدم اونم به خاطر سر بالا بودنش.

من خوشم اومد از دکتر.اگه تصمیم به عمل با ایشونو قطعی گرفتم باز ی بار دگ میرم مطبشون میشینم تا نمونه بیشتری ببینم.

عزيزم هر دو رو كار ميكنن ولي به نظر من بيني هاي خيلي گوشتي بهتر هست به دكتر ديگه اي فكر كنن چون با ا ...

فک نکنم تخصصشون بینی گوشتی باشه

سلام کسی با دکتر نادریان عمل کرده ؟ یا راجبشون تحقیق کردید ؟

جزو لیست من هستن ولی فعلا قصد ندارم برم مطبشون.گزینه بعدی من دکتر باستان نژاده که وقت گرفتم برای مشاوره.

2810