2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
از دوستانی که صادقانه و دلسوزانه تجربیاتشونه به اشتراک میزارن و با راهنماییاشون ممکنه  آدمو از ...

دکترصادقی و دکترغلامرضا احمدی هم برو 

خیلی خوبه که داری تحقیق میکنی  بهترین تحقیق مریض های خود دکترا هستن و کامنت هاشون

مخصوصااااا صحبت های مریض ها در مطب...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله شما حسااابی راضی باشی و بیای بهمون خبر بدی

من واقعا نمیدونم باید از بینیم راضی باشم یا ناراضی . 

من عکسای قبل از عملم نمیدونم چرا پاک شد همش . گاهی به کل یادم میره بینی قبلیم و فقط دنبال ایراد گرفتن از این بینیم .

من به خاطر اینکه بینیم راه ورود هوا نداشت . مجبور بودم عملش کنم تا دندونامو و لثه هامو نجات بدم . 

گاهی به خودم میگم این تنفس با بینی ارزششو داشت که این همه استرس بکشم تو این یک سال!! 

نوک بینیم همچنان ورم داره . 

ولی خالم میگه خیلی مرتب شده بینیت .ولی تا ایده آل من فاصله بسیار است😊

مرسي از پاسخگوييتون، خدا رو شكر كه راضي هستيد من براي ويزيت مطب ايشون رفتم اما متاسفانه نتونست ...

بله عزیزم چون در روز فقط یک عمل یا به ندرت ۲ عمل انجام میدن کلا نمونه عملشون زیاد نیست. کاراش شبیه همون پیجشه اما باز هم تا چندین بار مطب نرید نمیتونید تصمیم درستی بگیرید. من احتمالا به زودی برم مطب با خواهرم شما اگر دوست داشتی میتونیم هماهنگ کنیم اون روز بیاید مطب. البته یه نکته اینکه هزینه عملشون خیلی بالا رفته و به نظرم دکترهای خوب دیگه با رنج قیمت به مراتب پایین تر هم هستن. در کل انشالله بهترین تصمیمو بگیری

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

دوستان یه نکته ای در مورد ورم نوک بینی خواستم‌ بهتون بگم من نمونه ای که‌ بالای یکسال از عملش گذشته دیدم که چطور این ورم نوک بینی خوابیده

این ورم که معروفه به اینکه نسبت به بقیه ی قسمتهای بینی دیرتر می‌خوابه تا حدود یکسال و نیم بعضا طول می‌کشه کامل بخوابه پس دوستانی که با دکترهایی که نوک بینی رو گرد در میارن مثل دکتر برادران عمل میکنن باید کمی صبورتر باشن از بقیه و نگران نباشن به نظرم هنوز زوده برای قضاوت نهایی. در کل امیدوارم همه ی دوستان به نتیجه ی دلخواه برسن 🌷

بله عزیزم چون در روز فقط یک عمل یا به ندرت ۲ عمل انجام میدن کلا نمونه عملشون زیاد نیست. کاراش شبیه ه ...

عزيز دلم مرسي 

هر موقع خواستيد مطب بريد لطفا به من هم بگيد😍

شما دكتر خاصي رو پيشنهاد ميدين؟ 

من تو تحقيقاتي هم كردم بيشتر دكتر ها ناراضي دارن چه ظاهري چه تنفسي، يا اينكه اصلا مدل هاشون با سليقه من جور نيست

دوستان اگر قصد عمل دارید 

تو این مدت که کرونا اومده خبرایی میشنوم که متخصصین بیهوشی اتاق عمل؛ آمار بالای ابتلا به کرونا رو دارند

امیدوارم در این شرایط قصد جراحی زیبایی نداشته باشید و فقط فکر تحقیق باشید

ان شاءالله همگی سلامت باشید😊

عزيز دلم مرسي  هر موقع خواستيد مطب بريد لطفا به من هم بگيد😍 شما دكتر خاصي رو پيشنهاد ميدين؟& ...

خواهش میکنم عزیزم من خبرتون میکنم🌷

دکتر غلامرضا احمدی رو من خودم مطب نرفتم اما خیلی تعریفشو شنیدم و نمونه کارای خوب هم دیدم ازشون قیمتشون هم خیلی منصفانه س

البته بازهم حتما چندبار مطبشون برید

دوستان اگر قصد عمل دارید  تو این مدت که کرونا اومده خبرایی میشنوم که متخصصین بیهوشی اتاق عمل؛ ...

آخه كرونا حالا حالاها با ما هست و شايد تا ابد...هر روزم داره ويروساي جديد مياد نميشه بزاريم به اميد ماها ي بعد .پاييز و زمستون كه اوج انفولانزا و كروناست و حتما دوباره ادامه دار خواهد بود.واكسنشم كه فعلا خبري ازش نيست و شايد هيچوقت كشف نشه...به نظرم با رعايت بهداشت عمل كتيد بره پي كارش

سلام دوستان 

من یه مدت بود نیومده بودم سایت فقط پیامای دو صفحه آخرو خوندم بخاطر کرونا مطب گردی هم نکردم فقط مطب دکتر منافی رفتم که واقعا پروتکل های بهداشتی عالی رعایت میشد ولی نمونه ای نبود که ببینم 

کارای منافی خیلی طبیعی هستن اما به من گفت باید پروجکشن بینیت کم بشه ولی پره هات لازم نیس باز بشه حالا نمیدونم چجوری اصلا میشه یا نه قبلا دکتر رجایی گفته بودن که باید غضروف دنده برداریم تا انحرافت کامل رفع بشه ولی دکتر منافی گفتن که کمتر از ۵ درصد احتمالش هست نکته ای که هست دکتر منافی تعهد محضری قبل عمل میگیره و این یکم ترس داره 

با دکتر ابیانه هم واتساپ مشاوره شدم که اونم گفت تغییرات مثبت خوبی خواهی داشت 

دیگه اینکه کارای نوری رو خیلی خوشم میاد حالا واقعا بعد اینهمه دکتر گشتن موندم با کی عمل کنم فعلا که بین منافی ابیانه و یکم هنوز به رجایی فکر میکنم عجله هم دارم باید زودتر عمل کنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

منم دنبال یه دکتر خوب واسه بینی گوشتی میگردم که نیمه فانتزی جراحی کنه تازه وارد این تاپیکم شدم و چندصفحه اش رو خوندم خیلی خوشحال میشم قدیمیای این تاپیک یا کسایی که تجربه بیشتری دارن راهنماییم کنن خودم از عکسای پیج دکتر رضوانی و شیرازی و ماریا مرادی خوشم اومده فعلا

منم دنبال یه دکتر خوب واسه بینی گوشتی میگردم که نیمه فانتزی جراحی کنه تازه وارد این تاپیکم شدم و چند ...

بهتون پیشنهاد میدم مطب دکتر سامی برید مدلاش اکثرا قوس دار و گوشتی ها رو خوب در میاره این دکترایی که گفتید رو نمیشناسم بازم تحقیق کنید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بهتون پیشنهاد میدم مطب دکتر سامی برید مدلاش اکثرا قوس دار و گوشتی ها رو خوب در میاره این دکترایی که ...

ممنون از پیشنهادت عزیزم ولی  عکسای پیج دکترسامیو دیدم زیاد راضی نبودم 

عزیزم حتما روز یکشنبه زنگ بزن مطب دکتر سامی و بگو برای روز دوشنبه میخام بیام کیسای جراحی،شدرو ببینم ...

سلام عزیزم توی تحقیقاتتون دکتر جواد خالقی چطور بوده؟؟ من بینیم گوشتیه

دعا کنین برا نی نی
2810