2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام نیلا جون خوبی این یه هفته چطور بود  یکم از خودت بگو برای اسپیلیت رفتی بیا تعریف کن چیشد ...

عزیز دلم من رفتم به راحتی اسپیلنت های داخلیمو.دراوردم به حرف رامینا جان گوشدادم و از اول مسیر مرتب بینیمو اسپری کردم،هزینه ایی ازم دریافت نکردن و اینکه دکتر خیلیییی از کارش راضی بود و میخواست عکسمو بزاره پیج که همسرم مخالفت کرد😁ولی روز اخر من به معنایواقعی کلافه بودم از خارش دلیلشو نمیدونم چی بود اما الان خیلی بهترم

دکتر سجادیان

سلام شایلین عزیزم 

مثل اینکه یحیوی هم ناراضی داره و نظر خیلیا در این تاپیک برای بینی گوشتی دکتر سامی هستش. اسم کامل دکتر دقیقا چیه و هزینه عملش الان چنده؟ 

فکر میکنم آخرش توی شهر خودم پیش جاندانه یا مقبولی اصل عمل کنم کارشون تقریبا خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم من رفتم به راحتی اسپیلنت های داخلیمو.دراوردم به حرف رامینا جان گوشدادم و از اول مسیر مرتب ب ...

چه خوب عزیزم 

خیلی خوشحال شدم

امکانش هست عکستو اینجا بزاری قبل و بعد

من تا عمل کنم شما و رامیناجون رو فک کنم با سوالام کلافه کنم🙈🙈 

چه خوب عزیزم  خیلی خوشحال شدم امکانش هست عکستو اینجا بزاری قبل و بعد من تا عمل کنم شما ...

فدات بشم عزیزم 

من بلد نیستم چطوری باید عکس بزارم اما الانم خیلی زوده هنوز برای عکس و قضاوت هنوز سراسر ورمه بینیه من

دکتر سجادیان
دکتره من دکتر کاظم زرگری هست تو کرج. پیجش تو اینستا که خیلی کاراش خوب بود مطبشم رفتم همه خوب بودن ول ...

سلام منم دقیقا مشکل شما رو دارم شوهرم حساسه و پزشکی که انتخاب کردم زرگری.. شما عمل کردی پیشش؟

کارش چطوره؟ میشه عکس بدی؟  منم انتخاب اولم دکتر اصحاب یمین بود.  ولی شوهرم راضی نمیشه. م ...

نه اصلا اینطوری نیست

من دختر خالم ک پیشش عمل کرد خیلی متفاوت تر از من عمل کردن

خیلی به فرم صورت نگاه میکنه

قیمتم راه میاد

سلام به همه سال ۹۱ با دکتر شهریار یحیوی عمل داشتم ۶ تومن اونموقع هزینه کردم که زیاد بود از بینیم اصلا راضی نیستم خیلی از اولش بهتر شده و کبودی و درد زیاد هم نداشتم ولی بنظر خودم انتخابم اشتباه بود با اون هزینه ای که کردم میتونستم دکتر بهتری انتخاب کنم

بچه ها قبل عمل با هر کسی حتما حتما چند روز برید تو مطب و مراجعین رو ببینید

این عمل خیلی مهمه و مثل ابرو برداشتن نیست و یه عمر عواقبش همراهتونه

خیلی مراقب باشین

موفق باشین

شايلين جان شما مطب سلطاني فر نرفتين براي مشاوره؟

عزیزم من مطبشون رفتم 

دکتر خوش برخورد و خوبی بود

مشاوره خوبیم داشتم 

اما بینیاشون مطابق سلیقه من نبود 

البته من بینی منشیاشونو دیدم 

من اونقدر نیمه فانتزی نمیپسندیدم و اینکه خیلی مطب شلوغی بود

من دوست دارم دکتر بیشتر وقت بزاره 

و با اون حجم از شلوغی فک نکنم بتونه وقت بزاره و اینکه هر دفعه خیلی معطلی داره

شايلين جان شما مطب سلطاني فر نرفتين براي مشاوره؟

البته ببخشید من جای شایلین جون جواب دادم 

تجربه خودم بود 

حالا شایلین جونم میاد و اگه رفتن راهنماییت میکنه

اما بتونین خودتون برین بهتره

2810